5 verrassende tips voor de inrichting van scholen tijdens Open dag

Ook al is het schooljaar net begonnen, veel scholen en onderwijsinstellingen denken alweer na over hoe zij voor het volgende schooljaar zo veel mogelijk nieuwe leerlingen kunnen werven. De Open Dag is dan ook het ideale moment je van je beste kant te laten zien als school. Wij delen graag wat tips waarmee een onuitwisbare indruk kan worden gemaakt op zowel ouders als kinderen die voor de uitdagende keus staan een vervolgopleiding te kiezen die bij ze past.

Tjinco Moonako schoolmeubilair meubilair school schoolpleinmeubilair schoolplein inrichting banken krukjes elementen om op te zitten in het zwart wit rood oranje groen geel blauw en alle kleuren ronde slinger banken als cirkel ster kruis vierkant met rugleuning zonder ovaal maanvormig speels chill lounge hangen lunchen buiten en binnen straatmeubilair
Moonako Arco, Limone + Lungo

 

Een schone school en schoolomgeving maakt indruk!

Kinderen en ouders letten bij het binnenkomen van de schoolomgeving en de school bewust en onbewust op of het schoon en fris oogt. Rondslingerend vuil, vieze vloeren en beschadigd meubilair kunnen een onverzorgde indruk geven. Zorg er daarom voor dat het schoolplein goed is aangeveegd, de gangen extra gedweild zijn en het meubilair in de gemeenschappelijke ruimtes een extra schoonmaakbeurt heeft gekregen.

Een paar opvallende, praktische en ook vrolijk ogende afvalbakken op het schoolplein nodigen uit de omgeving permanent schoner te houden. Kijk hier voor ons uitgebreide assortiment afvalbakken en prullenbakken voor binnen en buiten.

 

Waar kan ik chillen en hangen? Picknicktafels in verschillende vormen en kleuren

Tjinco picknicktafel Plateau L open dag schoolplein schoolmeubilair school meubilair inrichting lunchen zitten hangen chillen uitrusten grijs wit zwart blauw geel groen rood straatmeubilair openbare ruimte rond ovaal hout hpl staal sterk hufterproof kindvriendelijk vandalismebestendig buitenmeubilair binnen vast zetten
Plateau L picknicktafel

Is uw schoolplein aan een opknapbeurt toe en bent u op zoek naar wat uitnodigende plekken waar de leerlingen buiten kunnen ontspannen? Dan is nu het moment de keus te maken voor duurzaam en aantrekkelijk schoolpleinmeubilair!
Het schoolplein is vaak de eerste kennismaking met de school en een plek waar jongeren graag lekker chillen om bij te komen van de les. Een speels en vrolijk ingedeeld schoolplein met opvallend, stoer en modern buitenmeubilair zal veel gasten direct aanspreken.

Tjinco Picnic HPL picknicktafel buitenmeubilair schoolmeubilair kantine leerplein schoolplein gang entree hal open dag indruk netjes straatmeubilair binnen buiten inrichting kantoor bedrijfsgebouw ontwerp openbare ruimte meubelen meubels tafel bank picknickbank zwart wit grijs rood groen blauw grijs zwart geel groen oranje paars wit lila kindvriendelijk lage picknicktafel kinderpicknicktafel geel sterk stoer hufterproof vandalismebestendig buiten eten drinken lunchen werken staal sterk kwaliteit voice of holland park plein winkelcentrum restaurant horeca vastgoed restaurant cafe fastfood
Picnic HPL picknicktafel

Picknicktafels voor op het schoolplein zijn hot en wij bieden ze dan ook aan in verschillende vormen, materialen en kleuren. Van industrieel ogende ovale picknicktafels met een gegalvaniseerd frame tot ronde en rechthoekige buitentafels met geïntegreerde banken uitgevoerd in oersterk, slagvast HPL (High Pressure Laminate) tot beton. Voor iedere buitenplek rondom scholen bieden wij een passende oplossing.

Zie hier het volledige overzicht van onze picknicktafels.

De sfeer in de hal, de aula, het leerplein en de kantine

Gele ronde picknicktafels Buddy tafelblad antraciet grijs onderstel zwart schoolmeubilair buitenmeubilair straatmeubilair kantine projectmeubilair horecameubilair lunchen eten drinken hal plein schoolplein aula entree werkplein leerplein inrichting meubels zitten hangen leren werken samenwerken studeren openbare ruimte bedrijfskantine schoolkantine gang park parkmeubilair picknicktafel tafel bank rond rood groen oranje blauw beige DrachtenEen prettig gevoel bij potentiële leerlingen en ouders zit hem tijdens de Open Dag vaak in wat zij ervaren qua sfeer en inrichting. Ziet de hal van de entree er leuk uit? Nodigen de leerpleinen uit om even te gaan zitten? Spreken de kleuren van de tafels, plantenbakken en banken in de kantine de leerlingen aan? Niet meteen zaken waar een onderwijsinstelling, die primair uitgaat van het opleiden van kinderen, aan zal denken maar die wel bijzonder bepalend kunnen zijn bij de keus voor een nieuwe school of opleiding.

Onze jarenlange ervaring op het gebied van inrichting van de gemeenschappelijke ruimtes van scholen, universiteiten en opleidingsinstellingen delen wij graag. Wij weten waar leerlingen en ouders op letten en welk meubilair in welke ruimte het best tot zijn recht komt.
Bent u op zoek naar meubilair voor de inrichting van de hal, de kantine, de gangen of de aula van uw school? Wij denken graag met u mee en maken desgewenst een op maat gemaakte visualisatie.

Meubilair dat past bij uw school

Natuurlijk heeft uw school haar eigen identiteit. U heeft uw eigen visie en staat voor bepaalde waarden die u graag zo breed mogelijk uitdraagt naar de leerlingen en hun ouders. De sfeer in uw school kan mede bepalen welke identiteit de school voorstaat. Zo kan een open, frisse en uitnodigende school rust en ruimte creëren om te focussen op leertaken. Een school die opvallende kleuren en materialen toepast in haar architectuur en aankleding kan leerlingen inspireren tot creativiteit.

Tjinco Coffin Loung bank vorm haai blauw groen geel rood grijs roze wit zwart grijs design ontwerp modern plein straatmeubilair openbare ruimte schoolplein schoolmeubilair leerplein kantine aula gang hal centrale spelen zitten ontmoeten hangen loungen lounge meubilair hangen jongeren kinderen leerlingen studenten open dag indruk inrichting buitenmeubilair
Loop en Coffin Lounge banken

 

Het vinden van de juiste match tussen meubilair en het ontwerp van het gebouw in relatie tot de visie van de school vergt het nodige vakmanschap. Wij hebben ervaren mensen in huis die u graag helpen bij het vinden van de meest geschikte interieur oplossingen voor uw school of opleidingscentrum. Voor een vrijblijvend advies bel 070 361 59 35 of mail info@tjinco.nl

Flexibel meubilair dat het hele jaar door gebruikt kan worden

Schoolmeubilair van goede kwaliteit zou jaren mee moeten gaan. U wil dat het veel gebruikt wordt en desgewenst tijdens verschillende evenementen op een andere manier ingezet kan worden.

Het grote voordeel van flexibel schoolmeubilair is dat het ook tijdens andere speciale dagen van het jaar gebruikt kan worden. Een tafel, picknicktafel of bank die eenvoudig verschoven of verplaatst kan worden bijvoorbeeld bij een diploma uitreiking of het Sinterklaasfeest is wel zo praktisch. De hal, de kantine en het leerplein op school zijn typisch ruimtes die je per evenement zo logisch mogelijk wil kunnen indelen. Onze picknicktafels wegen gemiddeld zo’n 110 kg. Voldoende gewicht dus om niet zomaar te kunnen verschuiven maar is met 4 personen eenvoudig te verplaatsen.

Voor het schoolplein kan het wenselijk zijn het buitenmeubilair te verankeren. Nagenoeg al onze zitelementen, tafels, stoelen en banken kunnen zowel in als op de grond vast gezet worden.

Benieuwd naar onze prijzen of ontvangt u graag onze inspiratiefolder voor de schoolinrichting? Bel 070 361 59 35 of mail info@tjinco.nl

Tjinco schoolmeubilair coffin lounge bank schark bank vorm haai rugleuning blauw rood geel groen oranje wit zwart inrichting school aula gang kantine hal entree leerplein lounge plek in school zitten werken lunchen kinderen leerlingen banken zitelementen kunststof verplaatsbaar flexibel sterk hufterproof vandalismebestendig krasvast duurzaam polyethyleen schoolplein
Shark en Coffin Lounge
Nieuws