De schanskorvenbank: uniek product door mooie samenwerking

Een samenwerking tussen Firmus Products en Tjinco heeft een prachtig nieuw product opgeleverd. Bij het nieuwe hoofdkantoor van het bedrijf Wärtsilä in Drunen is een schanskorf geplaatst met de zitelementen Il Posto van Miramondo.

schanskorvenbank

De zware, robuuste schanskorvenbank is gemaakt van twee standaard korven met een extra tussenruimte, waardoor een opvallend brede bank is gerealiseerd. De frisse kleuren van de sterke en extreem weerbestendige Il Posto-zitvlakken steken bijzonder mooi af bij de sobere schanskorven. Dankzij een speciaal ontworpen bevestigingsconstructie blijven de zitelementen stevig op hun plaats.

Door het patroon waarin de zitelementen zijn aangebracht, straalt het eindproduct rust, regelmaat en eenvoud uit. Een opvallende combinatie die zich zowel onderscheidt in kwalitatief, esthetisch als in praktisch opzicht. De banken zijn geschikt voor nagenoeg iedere toepassing. Of het nu een stedelijk gebied, een park, een schoolplein of een bedrijventerrein betreft, met de schanskorvenbank maakt u de omgeving opvallend leefbaar en aantrekkelijk.

schanskorvenbank

schanskorvenbank

schanskorvenbank

Nieuws