Italiaanse design banken voor winkelcentrum Passage Corridor

Foglia bank glasvezel versterkt

Passage Corridor in Veenendaal is hét winkelcentrum van de regio met een aantrekkelijk winkelaanbod. Er vinden geregeld evenementen plaats waarbij het gezin centraal staat. Bezoekers kunnen ontspannen op één van de vele terrassen en sinds kort ook op de nieuwe banken in het winkelcentrum: de Foglia zitbanken van Tjinco.

Er was behoefte aan nieuw en moderner zitmeubilair dat beter past bij de sfeer en uitstraling van het winkelcentrum. De Foglia banken voldoen aan de eisen die vastgoedbeheerder Apleona GVA stelt: ze zijn gebruiksvriendelijk voor jong en oud, onderhoudsvriendelijk en eenvoudig te plaatsen.

De in Italië ontworpen Foglia banken zijn gemaakt van brandwerend en glasvezel versterkte kunststof. Bewust is gekozen voor banken met een rugleuning, zodat ook ouderen comfortabel kunnen zitten. Het zitvlak bestaat uit een laminaat, dat zeer goed schoon te houden is. Van tevoren is zorgvuldig nagedacht over de kleurstelling van de banken. Deze moest natuurlijk goed matchen bij de rest van de gebruikte kleuren in het winkelcentrum zoals bijvoorbeeld de vloer. Een ander voordeel van de Foglia bank is dan ook dat deze in iedere RAL kleur leverbaar is.

button contact opnemen

Italiaanse designbanken glasvezel versterkt

Foglia-banken-PassageCorridor-Veenendaal

Foglia-banken-PassageCorridor-Veenendaal

 

Nieuws