Nieuw meubilair voor winkelcentrum de Driehoek in Oldenzaal

tjinco winkelcentrum oldenzaal frame nola passepartout miramondo square durbanis afvalbak bank plantenbak vuilnisbak bloembak groenvoorziening straatmeubilair inrichting winkelcentrum plein zitten bomen binnen planten vuilnisbak strak modern staal zwart grijs groen geel blauw rood hufterproof openbare ruimte beton hout staal HPL Winkelcentrum de Driehoek vormt al bijna 20 jaar het kloppende hart van Oldenzaal. Zij gingen opzoek naar een nieuwe aankleding van de openbare ruimtes van het goed bezochte winkelcentrum. De wens was een modern, strak vormgeven, praktische en vooral ook warme sfeer te creëren met behulp van banken plantenbakken en bijpassende afvalbakken voor het winkelende publiek. In onze collectie vonden zij een ideale combinatie aan passend meubilair. De keus viel op de Passepartout Concrete banken van het Oostenrijkse bedrijf Miramondo in combinatie met de stijlvolle plantenbakken Square van Durbanis en de Frame afvalbakken van de firma Nola. Ook de groenvoorziening namen wij in deze samenwerking voor onze rekening.

 

Passepartout banken van Miramondo

De Passepartout lijn is een breed programma banken, zonder rugleuning en tafels in verschillende materialen, kleuren en uitvoeringen. Net zoals de rest van de collectie van Miramondo is deze serie een duurzame- en prijsbewuste keus in meubilair voor de openbare ruimte.

tjinco winkelcentrum oldenzaal frame nola passepartout miramondo square durbanis afvalbak bank plantenbak vuilnisbak bloembak groenvoorziening straatmeubilair inrichting winkelcentrum plein zitten bomen binnen planten vuilnisbak strak modern staal zwart grijs groen geel blauw rood hufterproof openbare ruimte beton hout staal HPL inrichting ontwerp

De Passepartout Concrete zoals in het winkelcentrum zijn gebruikt zijn gemaakt van vezelversterkt beton met een dikte van slecht 12 mm. Het frame is gemaakt van thermisch verzinkt, verchroomd en gepoedercoat staal uitgevoerd in de kleur Graphite grey. Het meubilair is vorstbestendig, waterdoorlatend en voelt, ook als het buiten toegepast wordt,  warm aan. De betonnen zitdelen zijn verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren.
Andere varianten in de Passepartout serie zijn de Passepartout HPL banken en tafels en de Passepartout Wood meubels. Deze hele serie straalt een moderne luxe uit en is daarmee een ideale aanvulling in winkelcentra, parken, ziekenhuizen, kantoorpanden en op daktuinen en pleinen.

 

Square plantenbakken van Duranis
Voor wie opzoek is naar stijlvolle eenvoud in combinatie met de stoere uitstraling van staal is de Square plantenbak de ideale oplossing. In Oldenzaal is de vierkante bloembak uitgevoerd in chique antracietgrijs staal waardoor het groen van de beplanting extra mooi naar voor komt. Verkrijgbaar in drie verschillende maten dus passend in elke (semi-) openbare ruimte die wel wat groen kan gebruiken!

Onze groenpartner helpt u graag met deskundig advies bij het vullen van onze planten- en bloembakken.

tjinco winkelcentrum oldenzaal frame nola passepartout miramondo square durbanis afvalbak bank prullenbak plantenbak vuilnisbak bloembak groenvoorziening straatmeubilair inrichting winkelcentrum plein zitten bomen binnen planten vuilnisbak strak modern staal zwart grijs groen geel blauw rood hufterproof openbare ruimte beton hout staal HPL inrichting ontwerp

Frame afvalbakken van Nola
Het Zweedse ontwerpersduo Broberg en Riddersträle ontwierp met de Frame een serie afvalbakken die qua uitstraling en vorm een herkenbaar Scandinavische design representeren. In winkelcentrum de Driehoek vormen de Frame vuilnisbakken een mooi geheel met de bankjes en plantenbakken. Modern design en praktisch in het gebruik gaan hier duidelijk hand in hand.

 

 

 

 

Nieuws