Nieuwe aanwas in de LOOP-familie: Zitten & Spelen!

De LOOP-familie is voorzien van enkele nieuwe elementen. Fabrikant Outsider, die eerder al de populaire Loop, Arc, Line en Boa-elementen op de markt bracht, heeft haar productlijn verder uitgebreid met de Corner, Playfield, Cone en speelobject Satellite.

Zoals de naam al doet vermoeden, is Corner een element met een hoek. Dankzij de buiging van 90 graden zijn de toepassingen van het element eindeloos. Door vier Corner’s aan elkaar te koppelen ontstaat een vierkant element, dat als bank of als zandbak kan worden gebruikt.

LOOP Corner
Door de CORNERs te combineren met de LINE’s wordt een rechthoekig element gevormd. Samen vormen CORNER en LINE element PLAYFIELD, dat kan worden gebruikt als speelveld om bijvoorbeeld in te voetballen.

LOOP Playfield

 

Element CONE kan op zichzelf worden gebruikt als plantenbak, maar kan ook in de LOOP cirkel worden geplaatst om daar dienst te doen als rugleuning. U kunt dus eindeloos combineren met de elementen van LOOP!

LOOP Cone
Naast de zitelementen heeft Outsider ook een speelobject toegevoegd aan haar assortiment. De Satellite brengt verandering in de manier waarop kinderen en jongeren zich gedragen in een stedelijke ruimte en kan op vier verschillende manieren worden opgesteld. Ontspanning en beweging zijn hierbij gecombineerd in slechts één object.

Satellite

Nieuws