Schoolplein OBS Joost van den Vondel krijgt kleur met nieuwe picknicktafels

De kinderen van de openbare basisschool Joost van Vondel uit Amersfoort lunchen, kletsen, werken en spelen sinds kort aan een bonte combinatie van vrolijk gekleurde Picnic HPL picknicktafels van Tjinco.
Tjinco picknicktafel Picnic HPL Miramondo een stuk tafel geïntegreerd bank tafelblad laminaat hout staal duromeer hittebestendig weerbestendig duurzaam krasvast slagvast sterk modern strak design stoer hufterproof jaren mee schade vrij openbare ruimte straatmeubilair buiten buitenmeubilair binnen schoolplein school terras universiteit onderwijs inrichting projectinrichting kantoor horeca dakterras tegel tuin bedrijfskantine kantine fastfood recreatiegebied winkelcentrum park parkmeubilair camping recreatiepark dierentuin speeltuin speelplaats grasveld gemeente vastgoed architectuur ontwerp rood wit groen blauw grijs paars oranje geel zwart gekleurd verschillende kleuren van HPL durameer soort samengeperst hout

 

Picknicktafels als ideale plek om elkaar te ontmoeten

Net als veel schoolpleinen bestaat de speelplaats van deze school voor een groot deel uit tegels en beton. Praktisch maar niet altijd even sfeervol. Op zoek naar een fijne plek om bij elkaar te komen en contact te maken koos de Joost van den Vondel voor picknicktafels in verschillende opvallende kleuren die het plein direct een stuk vrolijker en gezelliger maken.

Straatmeubilair dat voldoet aan hoge kwaliteitseisen

Meubilair voor de semi-openbare ruimte zoals een schoolplein moet aan hoge eisen voldoen. Het moet sterk, veilig, duurzaam, en weerbestendig zijn. Laat de Picnic HPL picknicktafel, die absoluut niet om kan vallen, nou exact aan deze verwachtingen beantwoorden!
Met recht kan onze Picnic HPL tafel de bestseller binnen ons assortiment picknicktafels worden genoemd. Niet alleen veel scholen maar ookuniversiteiten, recreatieparken, campings, horeca gelegenheden en gemeentes maken inmiddels goed gebruik van deze oersterke tafels met geïntegreerde banken.
Picknicktafel voor saai schoolplein in Amersfoort die er voor zorgt dat schoolplein vrolijk speels kleurrijk gezellig en praktisch wordt de tafel zijn buitentafels die niet zullen beschadigen krasvast hufterproof en weerbestendig zijn en dus tegen vorst regen en hitte kunnen de picknickbanken zijn verkrijgbaar in 19 kleuren zoals rood groen blauw geel oranje zwart grijs wit beige bruin antraciet en paars een ideale tafel ook voor een kantine kantoor dakterras plein leerplein of park heel zwaar en ook vast te verankeren in de grond

Buitentafel verkrijgbaar in 19 verschillende kleuren

Niet alleen de vorm en het feit dat de Picnic HPL (High pressure laminate) zo sterk en onderhoudsvriendelijk is maakt het een geliefde keuze. Ook het feit dat deze moderne picknicktafel in wel 19 verschillende opvallende en meer naturel-tinten verkrijgbaar is spreekt ontwerpers, architecten en inrichters van de openbare ruimte aan.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de prijs van deze en de rest van onze collectie picknicktafels? Bekijk hier onder onze collectie.
Bellen of mailen kan ook op 070-3615935 of info@tjinco.nl.

 

 

Nieuws