Stepstalling Scooter voor het veilig stallen van stepjes

Steps blijken een steeds populairder wordend alternatief voor de fiets. Van basisschool leerlingen tot volwassenen; naar school of naar het werk, steppen is een gezonde, sportieve manier om in beweging te blijven. De vraag naar speciale stallingen waar steps veilig kunnen worden geparkeerd groeit dan ook hard.
De stepstalling Scooter biedt een ideale oplossing voor het parkeren van stepjes in alle soorten en maten.

Tjinco stepstalling scooter semab steprek step parkeren stepparkeerrek schoolplein winkelcentrum fietsenrek school kinderen steppen opruimen netjes wegzetten elektrisch spacescooter vastzetten op straat openbare ruimte buiten binnen veilig

Veilig en opgeruimd

Nog regelmatig slingeren stepjes rond op het schoolplein of in en rondom kantoren. Rommelige obstakels die soms voor onveilige situaties kunnen zorgen.
Het kindvriendelijke Scooter steprek is veilig en praktisch in gebruik en bieden plaats aan 5 steps per stalling.
Met een simpel hangslot of spiraalslot kan de step vastgemaakt worden aan de stalling. Deze manier van parkeren van stepjes voorkomt lakschade en beschadigingen aan bijvoorbeeld de handvaten van de step.

Hoge kwaliteit staal in iedere kleur verkrijgbaar

De steprekjes zijn speciaal gefabriceerd voor buitengebruik. De stalen stepstallingen zijn gecoat met 2 lagen verf waarvan de eerste met epoxyverf (gelijk aan thermisch verzinken) en de tweede met polyesterverf (QUALICOAT de speciale verf voor buitengebruik).
De rekjes zijn in iedere gewenste kleur te bestellen waarmee ze perfect aan zullen sluiten op bijvoorbeeld de kleuren en de huisstijl van het gebouw.
Eén enkel of verschillende aantallen van de steprekken kunnen eenvoudig middels montage in- of op de grond, geplaats worden in bijvoorbeeld een bestaande fietsenstalling, bij de entree van de school of een winkelcentrum.

Stalling voor steps en kinderstepjes spacescooters en rood parkeren tweewielers stepje step tegen rondslingeren voor op schoolplein of bij het fietsenrek of fietsstalling kinderen steppen naar school en hebben geen plek step te parkeren scooter semab

Bewegen en spelen op de step

Voldoende bewegen voorkomt overgewicht en verhoogt de concentratie waardoor prestaties verbeteren. Op de step naar school of naar je werk is dan ook een ideale start van de dag. Binnen ons motto ‘Speel, zit en ontmoet’ inspireren wij graag tot meer beweging. Met de Scooter stepstalling dragen wij ons steentje bij aan een veilige oplossing voor het parkeren van een step, autoped of spacescooter op de plaats van bestemming.

Benieuwd naar onze prijzen of ontvangt u graag meer informatie over deze stepstalling? Mail naar info@tjinco.nl of bel op 070-3615935

Tjinco stepstalling scooter semab steprek step parkeren stepparkeerrek schoolplein winkelcentrum fietsenrek school kinderen steppen opruimen netjes wegzetten elektrisch spacescooter vastzetten op straat openbare ruimte buiten binnen veilig kinderspeelplaats speeltuin

 

, , , , , Nieuws