Stijlvolle banken Paxa en Frame plantenbakken voor winkelcentrum Enschede Zuid

Tjinco Paxa bank bench bankje beton hout raster mahonie eiken buitenmeubilair straatmeubilair binnen zwaar modern klassiek stoer grijs bruin beige wit zwart winkelcentrum zorgcentrum ziekenhuis vliegveld station wachtruimte plein park binnentuin kantoortuin urban inrichting openbare ruimte gemeente architect ontwerp landschap tuin kwaliteit luxe luxueus materialen eiken staal hufterprroof vandalismebestendig duurzaam hoek bocht rond publiek rood groen blauw wit zitting geel

Deze zomer werden wij benaderd door het vastgoedbedrijf verantwoordelijk voor de renovatie van Winkelcentrum Enschede Zuid. De vraag was een ontwerp te maken voor de openbare pleinen en gangen van het vernieuwde winkelcentrum. Ons ontwerpteam ging aan de slag met de opdracht om warme en gezellige rustplekken te creëren voor het winkelende publiek.

De stijlvolle Paxa bankjes van Nola in combinatie met de robuuste, stoere plantenbakken Frame en de bijpassende afvalbakken bleken het perfecte plaatje voor deze opdracht! Het uiteindelijke resultaat mag er wat ons betreft ook zeker zijn!

Het werd een turn-key opdracht waarbij ons team van ontwerp tot oplevering inclusief montage, plaatsing en groenvoorziening een mooi project heeft neergezet met een resultaat waar de bezoekers van dit winkelcentrum nog vele jaren plezier van zullen hebben.

Bent u op zoek naar een partner die meedenkt over de inrichting van uw project, ontwerpt, visualiseert, inspireert en uitvoert? En spreekt onze collectie meubilair voor de openbare binnen- en buitenruimte u aan? Bel of mail dan vooral. Wij denken graag mee!

 

, , , Nieuws