Tulpi-seat winnaar van de Golden A’Design Award

De Tulpi-seat van ontwerper Marco Manders heeft de prestigieuze Golden A’Design Award gewonnen. Het product werd door de onafhankelijke jury als beste beoordeeld in de categorie Street Furniture Design.

De A’ (A-Prime) Design Award & Competition is werelds grootste internationale designwedstrijd. Designs worden getoetst op onder meer functionaliteit, ergonomie, techniek, presentatie, innovatie, gebruiksvriendelijkheid, technologie en fun-details. Een overwinning voor het ontwerp van de Nederlander Marco Manders mag met recht een unieke prestatie worden genoemd.

De Tulpi-seat kenmerkt zich door haar vrolijke, tulpvormige design. Dankzij haar kleurrijke uitstraling is deze Dutch design stoel een echte eyecatcher. De Tulpi-seat is gemaakt van de 100% recyclebare kunststof polyethyleen, wat garant staat voor een hoge kwaliteit en een lange levensduur.

Tjinco is de trotse, exclusieve dealer van Tulpi in Nederland. De Tulpi-seat draagt bij aan het verfraaien en vrolijker maken van de leefomgeving. Naast de seat biedt Tjinco ook de Tulpi-bin aan. Bekijk het gehele assortiment hier!

Tulpi-seat

Nieuws