Terra Group

Fabregas | Kleurrijk straatmeubilair voor de openbare ruimte | Tjinco

Fabregas

Het Spaanse bedrijf Fábregas maakt al drie generaties lang, speels en zeer kleurrijk meubilair voor de openbare ruimte. Stuk voor stuk kwaliteitsproducten die ontwikkeld zijn door prestigieuze ontwerpers die nauwlettend de stedelijke trends in de gaten houden. De banken en afvalbakken uit de Fábregas collectie worden exclusief door ons in Nederland geleverd.

Robuust en zeer kleurrijk meubilair

De banken en afvalbakken zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en verkrijgbaar in veel felle, maar ook rustige kleuren. Dankzij een keus aan opvallende kleuren en de originele vormgeving zorgt het meubilair voor een gezellige inrichting van iedere samenruimte. Mede door het fraaie design worden zowel de banken als de afvalbakken veelvuldig geplaatst op scholen, kinderdagverblijven, sportcentra, horecagelegenheden, bibliotheken, zorginstellingen en kantoren.

Laat je inspireren door de wereld van Fábregas en bekijk hier hun missie en het volledige productaanbod.

Ontvang de brochure van: Fabregas

Vondom

Vondom

BD Barcelona

BD Barcelona

Medio's

Medio’s

Tulpi | Buitenmeubilair in de vorm tulp | Tjinco

Tulpi

Tulpi-design is een Nederlandse ontwerpstudio. Opgericht in 2011 door ontwerper Marco Manders. Centraal in zijn meubelontwerpen staat de meest iconische bloem van Nederland: de tulp. Inmiddels zijn over de hele wereld Tulpi-Seats (Tulpi-stoelen) en Tulpi afvalbakken geplant. En hun populariteit blijft groeien en bloeien.

Tulpi = Dutch Design

De stoelen en afvalbakken van Tulpi zijn stuk voor stuk minimalistisch, experimenteel, innovatief, eigenzinnig en humoristisch. En bovenal van hoogwaardige kwaliteit en ergonomisch verantwoord. Oftewel, typisch Dutch Design.

Indrukwekkende erelijst

Tijdens de Dutch Design Week 2011 won de Tulpi-Seat de felbegeerde Award for Most Original Design and Good Industrial Design (GIO). In 2015, 2016, 2017 en 2018 ontving Marco Manders de Bronze, Silver and Golden A ’Award en de Silver and Golden IDA award. Zijn Tulpi-Seat werd ook bekroond met de APCD * IDA Excellent Award.

Laat je inspireren door de wereld van Tulpi en bekijk hier hun missie en het volledige productaanbod.

Semab | Fietsbeugels en fietskluizen | Tjinco

Semab

Semab richt zich helemaal op het bedenken en creëren van slimme parkeeroplossingen voor fietsen, e-bikes, steps en skateboards. Denk aan fietsbeugels, fietsenstallingen, fietskluizen, stepstallingen, fietsstandaards en zelfs rekken voor skateboards. Dergelijke parkeeroplossingen worden intensief gebruikt. Daarom werkt het Spaanse bedrijf met sterke materialen (staal) die weersbestendig zijn en weinig onderhoud nodig hebben.

Eenvoudig te installeren

De producten van Semab zijn innovatief, scherp geprijsd en bovendien in elke gewenste RAL-kleur te bestellen. Ook zijn bijvoorbeeld de fietsbeugels en fietsopbergsystemen van Semab eenvoudig te installeren. Eenmaal gemonteerd kunnen ze niet meer gedemonteerd worden door derden.

Laat je inspireren door de wereld van Semab en bekijk hier hun missie en het volledige productaanbod.

out-sider | Kleurrijk buiten- en schoolmeubilair | Tjinco

out-sider

Het Deense out-sider levert kleurrijk, origineel en speels buitenmeubilair met een herkenbare Scandinavische uitstraling. Het betreft multifunctioneel, flexibel, modulair en bijzonder kindvriendelijk meubilair voor (semi)openbare ruimtes, zoals: winkelcentra, scholen, zorgcentra en kantoren.

De duurzame Loop familie

Een herkenbare collectie van out-sider is de Loop-familie. Dit zijn onderling koppelbare zitelementen, banken en krukjes. Kenmerkend voor de Loop-producten zijn de opvallende kleuren en veilige, afgeronde vormen. Ze doen het goed op schoolpleinen en kinderspeelplaatsen.

Dit robuuste straatmeubilair is gemaakt uit slagvast, krasvast en UV bestendig kunststof dat jarenlang meegaat. Sinds de komst van de Loop recycle - de 100% gerecyclede variant van de Loop familie - laat out-sider zien dat spelen, ontmoeten en ontspannen in de openbare ruimte ook op een bewuste en duurzame manier kan. De producten zijn allemaal gecertificeerd volgens het officiële EU Ecolabel. Dit betekent dat de meubellijn is gemaakt met veel aandacht voor de natuur en het klimaat.

Laat je inspireren door de wereld van out-sider en bekijk hier hun missie en het volledige productaanbod.

Visualiseer eenvoudig jouw ideeën in het online tekenprogramma ViZU van out-sider

Start jouw project met ViZU

Ontvang de brochure van: out-sider

Nola | Design meubilair openbare ruimte | Tjinco

Nola

Het Zweedse Nola maakt designmeubilair van zeer hoge, duurzame kwaliteit met een luxe maar pretentieloze uitstraling. Deze meubels zijn gemaakt voor stedelijke omgevingen en projecten in de (semi)openbare ruimte, voor binnen en buiten. Denk daarbij aan tafels, stoelen, banken, plantenbakken, afvalbakken en loungebanken die gezien mogen worden. De meeste meubels zijn in elke gewenste kleur verkrijgbaar. Bovendien onderscheiden ze zich door de vele combinatiemogelijkheden en maatwerkoplossingen.

Lokale productie

Van concept tot fabricage: het hele productieproces vindt uitsluitend in Zweden plaats. Altijd met het idee dat het meubilair jarenlang mee moet kunnen gaan in de openbare ruimte. Duurzaamheid in meerdere opzichten dus bij dit Zweedse familiebedrijf.

Laat je inspireren door de wereld van Nola en bekijk hier hun missie en het volledige productaanbod.

Ontvang de brochure van: Nola

Moonako | Straatmeubilair voor binnen en buiten | Tjinco

Moonako

Het Franse bedrijf Moonako wil ontspannings- en ontmoetingsplaatsen creëren in publieke ruimtes. Moonako ontwerpt daarom speels vormgegeven banken, stoelen, zitelementen en plantenbakken. Deze zijn bij uitstek geschikt voor de openbare buitenruimte. Maar de meubelserie past ook prima in bijvoorbeeld een bioscoop, bibliotheek, museum, school of universiteit.

Organische vormen

De Moonako-collectie bestaat uit veel meubels die onderling gekoppeld en gecombineerd kunnen worden. Wat opvalt zijn de organische, ronde vormen. Daarnaast zijn veel vrolijke kleuren en rustige tinten gebruikt. De kunststof banken en zitelementen kunnen gevuld worden met zand of water. Ook kunnen ze los geplaatst worden. Het meubilair is dus flexibel en geschikt voor tal van projecten.

Laat je inspireren door de wereld van Moonako en bekijk hier hun missie en het volledige productaanbod.

Ontvang de brochure van: Moonako

Miramondo | Kwalitatief straatmeubilair |Tjinco

miramondo

Miramondo is een Oostenrijkse fabrikant. Bij dit bedrijf maken ze meubilair voor de openbare ruimte met een mooie vormgeving, van de beste kwaliteit en tegen aantrekkelijke prijzen. De collectie van Miramondo bestaat uit tafels, stoelen, picknicktafels, banken en krukken, in vele kleurvarianten. Dit meubilair van HPL, hout, polyethyleen en staal is al op diverse plaatsen in ons land terug te vinden. Miramondo-meubilair is dan ook populair bij ontwerpers en architecten. Vooral voor projecten in de zorg, het vastgoed, de openbare ruimte en het onderwijs.

Milieubewust produceren

Miramondo wil een positieve bijdrage leveren aan de inrichting van onze openbare leefruimte. Daarbij staat een verantwoorde en respectvolle omgang met de mens en met het milieu centraal. Voor Miramondo is het bijvoorbeeld belangrijk dat alle gebruikte materialen aan het einde van hun levenscyclus weer gesorteerd en van elkaar gescheiden kunnen worden. Dat maakt een milieubewuste productie en het recyclen van grondstoffen mogelijk. Bij de ontwikkeling van het straatmeubilair letten ze erop dat alle onderdelen afzonderlijk vervangen kunnen worden.

Laat je inspireren door de wereld van Miramondo en bekijk hier hun missie en het volledige productaanbod.

Ontvang de brochure van: miramondo

Manga Street | Kleurrijk en hip straatmeubilair | Tjinco

Manga Street

Manga Street maakt eigenzinnig en hip straatmeubilair in vrolijke kleuren. De bloembakken, zitelementen en tafels zijn gemaakt van krasbestendig, onbreekbaar polyethyleen/kunststof. De meubelcollectie is daarmee uitermate geschikt voor scholen, winkelcentra, zorg en kantoren.

De Scoop Family
De Scoop Family is de meest herkenbare productlijn van Manga Street. De ronde bloembakken én de krukjes uit deze collectie worden exclusief door ons in Nederland geleverd.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen
Ook Manga Street zet zich in voor het milieu. Voor elk product dat Manga Street produceert, koopt ze bomen in kwetsbare gebieden over de hele wereld. Ter compensatie van de CO2-uitstoot tijdens de productie. Daarnaast ondersteunt Manga Street projecten om plastic afval uit de oceanen te verwijderen.

Laat je inspireren door de wereld van Manga Street en bekijk hier hun missie en het volledige productaanbod.

Ontvang de brochure van: Manga Street

Durbanis | Duurzaam betonnen straatmeubilair | Tjinco

Durbanis

Het Spaanse bedrijf Durbanis maakt straatmeubilair voor de openbare ruimte. Het merk onderscheidt zich door design, kwaliteit en innovatie. Het basismateriaal van Durbanis is beton. Een creatief team van Spaanse productdesigners bouwt daarmee voortdurend aan nieuwe, originele en kwalitatief hoogstaande collecties straatmeubilair. Durbanis staat dan ook garant voor unieke banken, zitelementen, plantenbakken en tafels met een solide en natuurlijke uitstraling.

Duurzaamheid
De productie vindt bij Durbanis plaats in een straal van 25 km rond het hoofdkantoor in Banyoles plaats. Dit maakt het proces duurzaam en bewust. Daarbij is het streven om het beste van de lokale productie over te brengen naar de wereldmarkt. In de jongste collecties valt op dat steeds meer meubels geproduceerd worden met gerecyclede en recyclebare materialen.

Laat je inspireren door de wereld van Durbanis en bekijk hier hun missie en het volledige productaanbod.

Ontvang de brochure van: Durbanis