Veel gestelde vragen

De prijzen zijn op te vragen door een mail te sturen naar info@tjinco.nl. Geef hierin aan van welke producten je prijzen wenst te ontvangen. Wij mailen je dan de prijslijst. 

Wij leveren helaas niet aan particulieren.

Wij leveren onze producten alleen in Nederland.

Wij hebben geen fysieke showroom. Maar veel van onze producten zijn in de praktijk te bezichtigen bij onze klanten. Indien je dat wenst, neem dan contact met ons op en dan proberen wij een afspraak voor je te maken bij een locatie in je buurt.

De leveringskosten zijn afhankelijk van de plaats van bestemming, de hoeveelheid en om welke producten het gaat.

De levertijd verschilt per merk. Deze varieert van 2 - 8 weken. Gedurende de vakantieperiode en rondom de feestdagen kunnen de levertijden iets oplopen. Voor een exacte levertijd kun je het beste contact opnemen met onze verkoopafdeling.

De producten worden rechtstreeks geleverd vanaf de fabrieken. Standaard gebeurt dit met een vrachtwagen zonder laadklep. De klant zorgt ervoor dat op het afleveradres voldoende los- en laadfaciliteiten aanwezig zijn zoals een heftruck. De lichtere producten kunnen met de hand worden gelost. De klant dient ervoor te zorgen dat er voldoende mankracht aanwezig is. Het is ook mogelijk om tegen extra kosten te leveren met een vrachtwagen met laadklep. De chauffeur zet de pallets neer tot aan de voordeur. Op verzoek en tegen extra kosten kunnen wij de producten ook inhuizen.

Bijna alle producten kunnen zowel los worden geplaatst of vast worden verankerd aan de grond. Hiervoor kunnen wij in de meeste gevallen de benodigde bevestigingsmaterialen meeleveren.

Op verzoek kunnen wij stalen van producten toesturen.

Het is mogelijk om als wederverkoper onze producten door te verkopen. Indien je hier interesse in hebt neem dan contact op met onze verkoopafdeling.

Onze algemene voorwaarden staan op onze website. Deze zijn ook gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel maar je kunt ze ook bij ons opvragen.

Onze producten worden voornamelijk geproduceerd in Europa.

Bijna alle producten worden gemonteerd geleverd. Indien dit niet het geval is dan vermelden wij dit.

Je kan je bestelling plaatsen door ons een mail te sturen met digitale opdrachtbrief.

Zie hiervoor onze Algemene Voorwaarden artikel 11 Annuleringen:

Indien het te leveren product naar de specificaties van de klant vervaardigd dient te worden en de klant de bestelling annuleert, wordt aan de klant 100% van het overeengekomen bedrag als annuleringskosten in rekening gebracht.

Indien Tjinco bv nog geen aanvang heeft gemaakt met de specificaties van de klant te vervaardigen producten dan wel indien de producten niet op maat worden gemaakt en de klant de bestelling annuleert, worden alle reeds door Tjinco bv gemaakte kosten aan de klant in rekening gebracht.

Indien de producten nog niet zijn gebruikt dan kunnen deze op kosten van de klant worden geretourneerd naar de fabriek.

Inschrijven kan via het inschrijfformulier op onze website. Uitschrijven kan door een mail te sturen naar info@tjinco.nl of via de uitschrijfmogelijkheid in onze nieuwsbrief.

Neemt hiervoor contact met ons op of stuur een mail naar info@tjinco.nl.