Over Tjinco

Sinds 2008 zet Tjinco zich in voor het plezieriger maken van de leefomgeving in zowel de openbare als semi openbare ruimte. Met onze unieke meubelen proberen wij het brein te prikkelen en het gedrag op een positieve manier te beïnvloeden. Wij zijn altijd op zoek naar manieren om met onze producten een aangename sfeer te creëren en sociale ontmoetingen te stimuleren. Wij houden ervan als mensen blij en vrolijk worden van onze oplossingen.

Wij doen dat onder andere voor scholen, parken, pleinen, speeltuinen, winkelcentra, zorginstellingen en kantoren. Met een creatieve insteek werken wij mee aan de inrichting en creëren wij de beleving die je in elke omgeving wenst. Zowel voor de binnen- als buitenruimte. Een speels ontwerp of juist een strak design: Tjinco denkt graag mee met haar klanten. Wij werken graag samen! Dat doen wij met architecten en ontwerpers maar ook met onze betrouwbare en toegewijde leveranciers en fabrikanten. Want samen komen we tot de mooiste resultaten.

Persoonlijk betrokken

Tjinco bestaat uit een klein, enthousiast en zeer betrokken team. De persoonlijke benadering staat bij ons centraal. Wij streven naar laagdrempeligheid en garanderen korte responstijden. Wij denken graag mee.

Duurzaam en sociaal

Tjinco vertegenwoordigt een aantal gerenommeerde nationale en internationale merken en fabrikanten. Kwaliteit en duurzaamheid van de producten staan hierbij hoog in het vaandel. Bij onze assortimentskeuze stellen wij als eis dat de producten lang mee gaan, tegen een stootje kunnen en vooral esthetisch zijn. De gebruikte materialen zijn zoveel mogelijk gerecycled of recyclebaar. Daarnaast willen we dat het meubilair iets toevoegt aan de functie van de ruimte. Dat kan zijn om het spelen of het sportief bewegen te stimuleren of juist om even te ontspannen en te genieten.

Maatwerk

Onze uitgebreide productlijnen kennen veel variaties in kleuren en materialen. Onze klanten kunnen in de meeste gevallen uit de voeten met ons standaard assortiment. Ben je toch op zoek naar maatwerk dan bieden wij dat ook. Dankzij onze jarenlange ervaring, kennis en netwerken kunnen wij de vraag naar maatwerk in vullen.

Van ontwerp tot plaatsing

Wil je eerst weten hoe de meubelopstellingen in jouw omgeving eruit komen te zien? Dan is een ontwerp of een 3D visualisatie een goede manier om jezelf en jouw collega’s te betrekken en enthousiast te maken. Heb je eenmaal een keuze gemaakt en wil je dat wij de producten ook op hun plek neerzetten of monteren dan verzorgt Tjinco ook de plaatsing.

Maatschappelijke betrokken

Bij Tjinco vinden wij een verkeersveilige omgeving net zo belangrijk als een plezierige en mooie leefomgeving. Wat ons betreft gaat dit hand in hand. Daarom zetten wij ons ook in om de verkeersveiligheid te vergroten. Wij doen dat met name voor jonge kinderen. Hiervoor hebben wij het concept Leer in het Verkeer ontwikkeld: met behulp van de illustraties van Dick Bruna leren kinderen op jonge leeftijd de regels in het verkeer kennen. Zowel op straat, thuis als op school. Onder begeleiding van onze verkeersleerkrachten ondersteunen wij scholen en gemeenten om de kinderen en vaak ook de ouders verkeersveilig gedrag aan te leren. Voor meer informatie kijk op www.leerinhetverkeer.nl