Loop Arc banken voor speelterras Wilhelmina Kinderziekenhuis Utrecht
Loop Arc banken voor speelterras Wilhelmina Kinderziekenhuis Utrecht

Loop Arc banken voor speelterras Wilhelmina Kinderziekenhuis Utrecht

Het dakterras van het Wilhelmina Kinderziekenhuis in Utrecht is een plek waar kinderen even kunnen vergeten dat ze ziek zijn

Onder toeziend oog van schaatsheld Jochem Uytdehaaghe en Burgemeester van Zanen openden de kinderen een interactieve sportkooi waarin spelenderwijs revalideren gestimuleerd wordt. Spelen en sporten is niet alleen fijn om even de zorgen te vergeten, maar draagt natuurlijk ook bij aan de fitheid en gezondheid.

Rondom het speelveld staan verschillende Loop Arc banken als een slinger opgesteld. De vrolijk gekleurde rode banken zijn een fijne plek om even uit te rusten of toe te kijken hoe andere kinderen in de kooi spelen en sporten.

Banken in een cirkel of slinger-vorm

Met een paar sterke armen kunnen de banken op een andere plek worden neergezet. De banken kunnen op verschillende manier aan elkaar gekoppeld worden. Zo ontstaan cirkels of slingers. De banken zijn krasvast, eenvoudig schoon te houden, slagvast en tegen ieder weertype bestand. Natuurlijk kunnen de banken ook binnen gebruikt worden. De Arc kent vele flexibele oplossingen, ideaal dus om in te zetten bij een evenement, voorstelling of optreden.

Kijk hier voor het volledige Loop assortiment

Gebruikte producten

Projectadvies?
Bel of mail!

Op de hoogte blijven van onze nieuwste producten en projecten?