Banken en zitelementen van gerecycled kunststof voor buiten en binnen
Banken en zitelementen van gerecycled kunststof voor buiten en binnen

Banken en zitelementen van gerecycled kunststof voor buiten en binnen

Duurzame keuzes en het toepassen van milieuvriendelijke materialen bij de fabricage van buitenmeubilair is een ontwikkeling die wij bij Tjinco, goed in de gaten houden. De introductie van de meubelserie Caribou, samengesteld uit gerecycled kunststof, is door ons met veel enthousiasme ontvangen!

Duurzaam meubilair voor scholen en parken

Ben je op zoek naar duurzaam meubilair voor het schoolplein, de gangen, de hal of de aula van de school of ben je bezig met het inrichten van een openbare ruimte? De Caribou collectie is gemaakt van gerecycled polyethyleen dat is opgebouwd uit plastic restafval en dus een bijzonder duurzame en milieubewuste keuze vormt voor het inrichten van ieder project in de openbare binnen- of buitenruimte.

Origineel en modulaire buitenmeubels in diverse vormen en maten

Deze nieuwe collectie kunststof, modulaire zitelementen bestaat uit drie verschillende modellen. De Star-, de Curve-, en Straight elementen kunnen onderling met elkaar gecombineerd en verbonden worden. Wat te denken van een groot plein met banken in de vorm van een ster, een cirkel of een slang? Ieder project krijgt zijn eigen unieke uitstraling dankzij de eindeloze hoeveelheid opstellingsmogelijkheden van deze speelse collectie.
Voor extra veiligheid kunnen de elementen worden verankerd op de grond. Blijf je toch liever flexibel met de opstelling? De banken zijn zwaar genoeg om los te plaatsen en zo naar wens, met behulp van wat extra handjes, te verplaatsen van hun plek.

Straatmeubilair met kleur nodigt uit tot ontspannen in de openbare ruimte

De zitelementen uit de Caribou serie zijn verkrijgbaar in diverse aansprekende kleuren die opvallen in de openbare of semi openbare ruimte. Door met kleur te spelen en te kiezen voor contrasten kan een publieke ruimte net even dat accent krijgen dat passanten uitnodigt te gaan zitten en te ontspannen in de buitenlucht. Een saai schoolplein is zo omgetoverd tot een spannende speelplaats met een combinatie van Caribou zitelementen in vrolijke kleuren. Ook een strak, industrieel vormgegeven kantoorpand of de entree van een winkelcentrum krijgt een verrassende boost door het plaatsen van verschillende Caribou banken.

Kortom ontwerpers en architecten: laat je inspireren door deze originele en milieubewuste collectie meubilair voor de openbare en semi openbare binnen- en buitenruimte!

Kenmerken Caribou zitmeubilair

 • Kleurrijk en kindvriendelijk
 • Modulair en verschillende modellen onderling te verbinden
 • 3 vormen: star-, curve-, en straight
 • In 7 verschillende kleuren verkrijgbaar
 • UV-bestendig en bestand tegen ieder weertype
 • Ook verkrijgbaar in niet-gerecyclede versie
 • Geen scherpe uitsteeksels zoals schroeven of splinters
 • Slagvast, krasvast en onbreekbaar
 • Vandalismebestendig en hufterproof
 • Eenvoudig te onderhouden
 • Geschikt voor binnen en buiten

Gebruikte producten

Projectadvies?
Bel of mail!

Op de hoogte blijven van onze nieuwste producten en projecten?