Aantrekkelijke deelvervoer hubs in Rotterdam
Aantrekkelijke deelvervoer hubs in Rotterdam

Aantrekkelijke deelvervoer hubs in Rotterdam

Vanwege werkwerkzaamheden worden reizigers van en naar Katendrecht dit najaar gestimuleerd om op gebruik te maken van duurzaam deelvervoer. Op een viertal plekken in de wijk zijn mobiliteitshubs geplaatst waar men gebruik kan maken van deelscooters, deelfietsen en deelbakfietsen. Het doel van deze hubs is dat de verkeersdrukte wordt verspreid over de wijk en reizigers minder vertraging ervaren. De mobiliteitshubs zijn te herkennen aan de opvallende huisstijl, borden en belijning op het wegdek. Tjinco heeft bij iedere hub een betonnen fietsenstandaard en een opvallende oranje bloempot in reuzenformaat geplaatst. Deze in het oog springende objecten zijn zeer herkenbaar door ontwerp, hoogte en kleur.

Jello fietsenstandaard voor de moderne stedelijke ruimte

Het Jello fietsenrek is een mix tussen een fietsenstandaard en een robuust verkeerselement dat als afzetting wordt gebruikt. Het vezelversterkt beton waarvan dit element is gemaakt, is vandalismebestendig en bestand tegen slijtage en alle weersomstandigheden. De fietsenstandaard biedt plaats voor 11 fietsen en heeft een gewicht van 400 kg waardoor montage aan de grond niet nodig is.

Plantenbak van reuzenformaat

Functioneel en strak vormgeven is de trendy Alvium Plantenbak. De mega grote bloempotten zijn een echte eyecatcher en fleuren iedere openbare samenruimte op. De plantenbakken zijn gemaakt van polyethyleen, verkrijgbaar in verschillende formaten en kleuren en gaan jarenlang mee.

Opdrachtgever: Gemeente Rotterdam

Gebruikte producten

Projectadvies?
Bel of mail!

Op de hoogte blijven van onze nieuwste producten en projecten?