Duurzame banken voor museum Open Doors in Ermelo
Duurzame banken voor museum Open Doors in Ermelo

Duurzame banken voor museum Open Doors in Ermelo

Open Doors heeft de deuren geopend voor het publiek in het nieuwe bezoekerscentrum in Ermelo. Hierin heeft de rijke historie van Open Doors een mooie plek gekregen. Met bijzondere verhalen en unieke beelden van pioniers en vervolgde christenen.

Bezoekers die de expositie komen bekijken, kunnen plaatsnemen op de elegante Paxa Light banken. En ze kunnen zich laten inspireren door en informeren over de geschiedenis van Open Doors. In totaal heeft Tjinco 15 banken mogen leveren.

Verbouw, uitbreiding en verduurzaming kantoor

Het oude pand in Ermelo werd deels afgebroken, waarna het opnieuw is opgebouwd. en ingericht. De opdracht was om een comfortabel, duurzaam, onderhoudsarm en energieneutraal gebouw te realiseren. Ontwikkelaar DODUVA heeft Tjinco benaderd voor passend, duurzaam meubilair in de expositieruimte en buitenruimte.

Paxa Light bank

Er is gekozen voor de Paxa Light bank van de Zweedse fabrikant Nola. Het stijlvolle ontwerp van deze wachtbank benadrukt de schoonheid van de materialen. Het zitgedeelte is opgebouwd uit gestroomlijnde grenen latten. Deze rusten op witte ultra dunne stalen zijpanelen. Daarnaast zijn er ook drie van deze banken geleverd voor de buitentuin. Het frame van deze banken is gemaakt van zwart staalplaat, terwijl de zitting van geolied eikenhout is. In deze kleur vormen de buitenbanken een mooi contrast met de gekozen inrichting en beplanting.

Opdrachtgever: Stichting Open Doors
Projectontwikkeling: DODUVA
Input2media: Joël Batenburg

Gebruikte producten

Projectadvies?
Bel of mail!

Op de hoogte blijven van onze nieuwste producten en projecten?