Flexibele banken voor winkelcentrum Heuvel in Eindhoven
Flexibele banken voor winkelcentrum Heuvel in Eindhoven

Flexibele banken voor winkelcentrum Heuvel in Eindhoven

Winkelcentrum Heuvel in het centrum van Eindhoven biedt haar bezoekers sinds kort zitplekken op onze Loop Arc banken in een stijlvol antracietgrijze kleur.

Chique grijze banken in een stijlvol Brabants winkelcentrum

Door de banken in het antraciet grijs te laten produceren kiest Winkelcentrum Heuvel voor een luxe uitstraling van het meubilair voor de algemene ruimtes van het gebouw. Volledig in stijl met de natuurlijke tinten van het winkelcentrum sluiten de zitelementen goed aan op haar omgeving.

Strak modern design in combinatie ronde banken

In de brede wandelpaden van het winkelcentrum zijn de kunststof Loop Arc banken als een slinger opgesteld. De organische vorm van de banken zorgt voor een speels contrast op de strakke lijnen van de tegels. Het ontwerpteam in Eindhoven heeft er voor gekozen in de gangen 3 elementen aan elkaar te verbinden waardoor een slangvorm ontstaat. In de centraler gelegen hal vormen dezelfde hoeveelheid Arc banken een cirkel waar het tussen het shoppen door prima uitrusten is.
Strakke lijnen gecombineerd met ronde vormen maakt een interieur spannend en daar houden wij wel van!

Flexibel meubilair en dus eenvoudig te verplaatsen

Winkelcentrum Heuvel is altijd beweging. Evenementen, braderie├źn, optredens; gedurende het hele jaar is er wel wat te beleven in dit stijlvolle shopping-walhalla. Het meubilair voor de semi openbare ruimtes moest dus flexibel zijn en bijvoorbeeld tijdens activiteiten rondom de feestdagen zonder al te veel moeite te verplaatsen zijn.

De ARC banken zijn gevuld met water wat ze stevig genoeg maken om niet verplaatst of verschoven te kunnen worden door bezoekers. Met een steekkarretje kunnen de elementen echter eenvoudig door de facilitair medewerkers naar iedere gewenste plek verplaatst worden.

Een maatwerk ontwerp dankzij modulaire opstelling

Iedere ontwerper of designteam heeft zo zijn eigen idee├źn over de inrichting van een project en de opstelling van het meubilair. De Loop familie bestaat uit de elementen Arc, de Loop line, de Loop corner, de ronde Loop bank, de Hopop poefjes en al deze onderdelen zijn eindeloos met elkaar te combineren. Een ideaal product dus voor architecten en ontwerpers om mee aan de slag te gaan.
Deze serie bestaat uit ronde vormen, strakke lijnen, hoeken en cirkels en biedt eindeloos veel combinatie mogelijkheden die naar wens aan elkaar kunnen worden gekoppeld of desgewenst verankerd in de grond.

Het uitgebreide kleurenpalet van dit buitenmeubilair, wat even zo goed binnen toegepast kan worden, zorgt er voor dat voor zowel vrolijke, bonte opstellingen als meer natuurlijke getinte indelingen gekozen kan worden.

Kijk voor de vele opstellingsmogelijkheden van deze meubellijn bij Loop familie assortiment.

Gebruikte producten

Projectadvies?
Bel of mail!

Op de hoogte blijven van onze nieuwste producten en projecten?