Fraaie ergonomische afvalbakken voor winkelcentrum Heuvel Eindhoven
Fraaie ergonomische afvalbakken voor winkelcentrum Heuvel Eindhoven

Fraaie ergonomische afvalbakken voor winkelcentrum Heuvel Eindhoven

Het overdekte winkelcentrum Heuvel Eindhoven, in hartje centrum, is sinds kort meer dan 30 opvallende, moderne afvalbakken rijker. Want een schoon winkelcentrum is een fijne plaats om te verblijven en te winkelen.

Toegankelijke afvalbak voor winkelcentra

De keuze is gevallen op de gebruiksvriendelijke Foga afvalbak met een inhoud van 80 en 120 liter, waarbij het winkelend publiek het afval makkelijk van boven kan inwerpen. De afvalbak is eenvoudig te legen via de deur aan de voorzijde, waardoor de afvalzak niet omhoog getild hoeft te worden. Daarbij zijn de afvalbakken gegarandeerd sterk en eenvoudig schoon te houden.

Stijlvolle gepersonaliseerde afvalbakken

Het personaliseren van de afvalbakken met de naam van het winkelcentrum was een belangrijk uitgangspunt. Alle lichtgrijze vuilnisbakken zijn voorzien van een metalen naamplaat met uitgelaserd logo. Dit draagt bij aan een uniforme, strakke uitstraling.

De Foga is uitstekend geschikt voor het scheiden van afval als er meerdere bakken op strategische plekken naast elkaar zijn geplaatst. Door de afvalbakken te voorzien van tekst of een herkenbaar pictogram kan duidelijk worden gemaakt in welke bak het afval gedeponeerd mag worden.

Opdrachtgever: CBRE

Klik hier voor ons assortiment afvalbakken.

Gebruikte producten

Projectadvies?
Bel of mail!

Op de hoogte blijven van onze nieuwste producten en projecten?