Nieuw meubilair voor gerenoveerd winkelcentrum ‘t SAV
Nieuw meubilair voor gerenoveerd winkelcentrum ‘t SAV

Nieuw meubilair voor gerenoveerd winkelcentrum ‘t SAV

Winkelcentrum De Savornin Lohmanplein in Den Haag is grondig gerenoveerd en toekomstbestendig gemaakt. Het is een prettig overdekt winkelcentrum voor uitgebreid winkelen maar ook voor de dagelijkse boodschappen. De bankjes die Tjinco heeft geplaatst zijn praktisch, sfeervol en bieden gezelligheid voor het winkelend publiek.

Wachtbank Passepartout HPL

Bezoekers, waaronder veel ouderen, kunnen lekker uitrusten en bijpraten op de Passepartout HPL wachtbankjes. Deze strakke en stijlvolle bank sluit qua vormgeving goed aan bij het interieur van het winkelcentrum. Het is een groot voordeel dat de Passepartout HPL leverbaar is in maar liefst 19 kleuren! Voor het zitgedeelte is er gekozen voor een grijze kleur die perfect matcht met de tegelvloer van het centrum. En dankzij het gebruik van hogedruklaminaat zijn de banken makkelijk te reinigen.

Strakke afvalbak van Zweeds design

De Frame afvalbakken staan op strategische punten en houden het winkelcentrum schoner. Deze afvalbak is een veelzijdige en robuuste bak met een grote inwerpopening zodat voorbijgangers gemakkelijk hun afval kunnen weggooien. Aan de binnenzijde van de bak is een vuilniszak bevestigd en deze kan eenvoudig worden geleegd door de deur aan één kant van de bak te openen. En door de magneetsluiting is deze weer makkelijk te sluiten. De Frame afvalbakken zijn verder uit te breiden met een geïntegreerde asbak, een dienbladhouder of wieltjes.

Opdrachtgever: Urban Interest

Gebruikte producten

Projectadvies?
Bel of mail!

Op de hoogte blijven van onze nieuwste producten en projecten?