Grootste Campus van Noord Europa verrijkt met Shark banken

Grootste Campus van Noord Europa verrijkt met Shark banken

Op het plein voor de grootste studentencampus van Noord-Europa: Campus Uilenstede kunnen de bewoners vanaf nu ontspannen en ontmoeten op onze opvallende rode Shark banken.

De 22-jarige student Rachel Mein (HvA-student bouwkunde) heeft als winnaar van de wedstrijd “Mensen maken Amstelveen” het ontwerp gemaakt voor een nieuw plein in haar eigen wijk Uilenstede. De opdracht was een leuker plein te maken waar bewoners elkaar beter kunnen leren kennen. Een plein waar zitmogelijkheden zijn, pingpongtafels staan en waar wat groen is terug te vinden.

Rachel ging voor de banken op onderzoek uit en vond in de organisch vormgegeven Shark banken de ideale oplossing. De rode kleur van de banken sluit perfect aan bij de accentkleuren die in de architectuur van de gebouwen op het plein zijn terug te vinden.

Rachel noemt het ontwerp zelf vooral een succes omdat de bewoners er gedurende het hele proces bij betrokken waren. Het plein moet dan ook een sociale ontmoetingsplek vormen: het hart van campus Uilenstede.

De banken zijn gevuld met zand waardoor ze niet vast verankerd hoeven te worden in de grond. Gemaakt van dikwandig polyethyleen is de Shark bank slagvast, kleurvast en onbreekbaar.


Gebruikte producten

    Projectadvies?
    Bel of mail!

    Op de hoogte blijven van onze nieuwste producten en projecten?