Haarlem College start schooljaar met stoer en kleurrijk meubilair op schoolplein
Haarlem College start schooljaar met stoer en kleurrijk meubilair op schoolplein

Haarlem College start schooljaar met stoer en kleurrijk meubilair op schoolplein

Het heringerichte schoolplein van het Haarlem College is sinds de start van het schooljaar een uitnodigende plek waar ontspannen, gezellig samen zitten en chillen in de buitenlucht nog leuker wordt. De leerlingen worden in hun pauzes als een magneet naar buiten getrokken door het opvallende en moderne schoolmeubilair dat Tjinco heeft geplaatst. Het schoolplein is aangekleed met nieuwe banken, picknicktafels, zitelementen en plantenbakken van het Deense merk out-sider.

Haarlem College ontzorgd

Vanaf de ontwerpfase is Tjinco direct betrokken geweest bij de inrichting van het schoolplein. Het voorstel moest vooral zeer uitnodigend, veelkleurig en cool zijn. Leerlingen mogen geprikkeld worden om in de pauzes en vrije uren lekker naar buiten te gaan en dat lijkt met het vrolijke nieuwe schoolpleinmeubilair goed te lukken! Ook onderhoudsvriendelijkheid was een voorwaarde van teamleider Sander Noortman.

Klant visualiseert eenvoudig haar ideeën in online tekenprogramma VIZU

Met behulp van het online tekenprogramma VIZU heeft Tjinco een eerste ontwerp gemaakt en hierin alle wensen van de school meegenomen. Het gebruiksvriendelijke programma, inspireerde Sander Noortman er zelf verder mee aan de slag te gaan en zo de ideeën van de school verder te visualiseren. Het project had mede dankzij deze effectieve werkwijze een korte doorlooptijd ondanks de corona-restricties. Het Haarlem College is grotendeels ontzorgd. Tjinco heeft naast de plaatsing van het schoolmeubilair ook de bevestiging van het schoollogo aan de voorzijde van het gebouw geregeld.

Op gepaste afstand buiten werken en recreëren in tijden van Corona

Met in acht neming van de actuele Corona maatregelen openen scholen gelukkig na de vakantie hun deuren weer! Het inzicht dat het virus zich in de buitenlucht minder lijkt te verspreiden zorgt er voor dat veel scholen op zoek zijn naar oplossingen om leerlingen vaker buiten te laten recreëren en samen te laten werken. Door het plaatsen van tafels, banken en picknicktafels op het schoolplein en overige buitenruimtes kunnen leerlingen zo op een prettige manier samenkomen in de buitenlucht.

Chillen en ontspannen op out-sider schoolpleinmeubilair

Op het schoolplein is een vrolijk assortiment stoer en onverwoestbaar schoolmeubilair geplaatst dat tegen een stootje kan. Even geen les? Zitten, hangen, chillen kan vanaf nu op verschillende banken uit de Loop serie zoals de Arc, de Ronde Loop Bank die samen met de Loop Cone bank met rugleuning vormt, de Loop Cone plantenbak, de Loop Line en de ronde HopOp 500 zitelementen. Ook kunnen de leerlingen heerlijk buiten lunchen of samen huiswerk maken aan de kleurrijke Plateau picknicktafels. Het meubilair is bestand tegen alle weersomstandigheden en is stevig verankerd op de grond. Kortom de schoolleiding heeft er geen omkijken naar!

Kenmerken het out-sider meubilair

  • Kleurrijk en kindvriendelijk
  • Duurzaam en sterk
  • Slagvast en krasvast
  • Geen scherpe randen en uitsteeksels
  • Ook verkrijgbaar in gerecyclede varianten
  • UV bestendig en bestand tegen alle weersomstandigheden
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Al het meubilair is los te plaatsen of kan worden verankerd in of op de grond
  • Geschikt voor binnen en buiten gebruik

Bekijk hier het complete out-sider assortiment

Is uw schoolplein of buitenruimte ook toe aan een nieuwe frisse look? Wij kunnen u ontzorgen en denken graag vrijblijvend met u mee! Mail naar info@tjinco.nl of bel: 070 - 3615935.

Gebruikte producten

Projectadvies?
Bel of mail!

Op de hoogte blijven van onze nieuwste producten en projecten?