Nieuw schoolmeubilair voor binnen en buiten bij KBS De Ark van Noach
Nieuw schoolmeubilair voor binnen en buiten bij KBS De Ark van Noach

Nieuw schoolmeubilair voor binnen en buiten bij KBS De Ark van Noach

KBS De Ark van Noach in IJsselstein heeft een absolute metamorfose gehad. Styliste Mirjam Verburg van MStyling heeft de school en het dakterras heringericht met diverse meubels van Tjinco. De Loop Boa zitelementen, de Lonc Seaser stoelen en de Teaser krukjes die in het schoolgebouw zijn geplaatst, zorgen er voor dat de kinderen gezellig en comfortabel kunnen zitten. Het dakterras is voorzien met Big Bux tafeltjes/krukjes en Outline picknicktafels. Ook buiten kunnen de leerlingen én ook de leraren dus heerlijk ontspannen. Kleurrijk en divers, zo kunnen we deze verbouwing wel omschrijven.

Kunststof stoelen en krukken in de huisstijl kleuren van de school

In de hal van de school zijn op diverse plaatsen zitjes gecreëerd met fris gekleurde blauwe Seaser stoelen met bijpassende oranje, gele Teaser krukjes. De kleuren van het meubilair sluiten aan op de kleuren van de vloeren en de wanden in de school. Op deze manier sluit het meubilair goed aan op de huisstijl van het bestaande gebouw.

Multifunctioneel speel- en zitelement Loop Boa als ideale zitplek en hangplek in de gang van de school

Even je tas inpakken, je schoenen aan doen of met je klasgenootjes bij kletsen in de gang van de school? De Loop Boa straalt speelsheid en plezier uit en is daarmee een vrolijk en ook praktische keuze voor de gezamenlijke ruimte in de school.

Werkoverleg of lunch? De outline picknicktafels als ideale plek voor het samenkomen in de buitenlucht

Op het dakterras van de school is speciaal voor de leerkrachten een prettige plek gerealiseerd om samen te komen met collega’s in de buitenlucht. De weerbestendige picknicktafels Outline bieden plaats aan 6 mensen en kunnen, bij redelijk weer, het hele jaar door gebruikt worden om samen aan te lunchen, te vergaderen en bij te praten in de buitenruimte van de school.

Gebruikte producten

Projectadvies?
Bel of mail!

Op de hoogte blijven van onze nieuwste producten en projecten?