Il Posto bankjes voor op bestaande betonnen randen Mediapark Hilversum
Il Posto bankjes voor op bestaande betonnen randen Mediapark Hilversum

Il Posto bankjes voor op bestaande betonnen randen Mediapark Hilversum

Met een komen en gaan van honderden mensen per dag is het Mediapark in Hilversum hét mediahart van Nederland. Of je er nou werkt, op bezoek gaat of één van de vele opnames bijwoont; diverse bezoekers passeren dagelijks de paden en pleinen rondom dit imposante media bolwerk. Tjinco realiseerde in opdracht van het Mediapark met behulp van de IL posto banken plekken in de buitenlucht om uit te rusten tussen de enerverende media-activiteiten door.

Zitelementen voor op bestaande betonnen muurtjes

De vraag van het Mediapark was een aantal bestaande betonnen muurtjes te voorzien van bankjes en zitelementen. Deze wanden werden al gebruikt als zitjes maar voelde koud aan en werden snel vuil of nat. De Il Posto banken bleken de ideale en meest praktische keus voor uitnodigende zitplaatsen waar voorbijgangers kunnen genieten van een ontspannen lunch of bespreking in de zon.
De gevarieerde mix van zitjes en bankjes mét en zonder rugleuning geeft een speels effect. De eenheid ontstaat door dat er gekozen is voor één kleur voor de zitelementen. De roodbruine kleur ‘marone’ is een warme aanvulling op de koele lijnen van de betonnen architectuur van het Mediapark.

Een bank, stoel of zitplank met of zonder rugleuning van buitenkwaliteit

Straatmeubilair in de openbare ruimte moet voldoen aan de hoogste kwaliteiten. De Il Posto serie mag zich zonder twijfel rekenen tot het hogere segment buitenmeubilair. Het zitvlak en de rugleuning zijn gemaakt van hogedruklaminaat (HPL/ Volkern) wat speciaal ontwikkeld is om buiten toe te passen en bestand is tegen grote temperatuurwisselingen. Het oersterke frame is van roestvrij staal en wordt op het oppervlak bevestigd met een tegen vandalisme beveiligd schroefsysteem.
Beschikbaar in vele maten, kleuren en uitvoeringen maakt de IL Posto serie en geliefde keus in straatmeubilair.

The Voice of Holland en Tjinco: een prima match

In het voorjaar van 2018 straalde onze Picnic HPL picknicktafel in de live shows van The Voice of Holland. Toeval of niet maar nu is het de beurt aan onze IL Posto banken om de show te stelen ‘onder de vlag’ van dit succesvolle RTL programma. In iedere hoedanigheid zijn wij best een beetje trots op onze ‘bijrol’ op het Mediapark!

Wij wensen alle bezoekers en medewerkers van het mediapark vele fijne momenten van rust, ontspanning en inspiratie op de bankjes en zitjes langs de paden in park.

Kijk hier voor het volledige assortiment Tjinco straatmeubilair.

Gebruikte producten

Projectadvies?
Bel of mail!

Op de hoogte blijven van onze nieuwste producten en projecten?