Izore Leeuwarden kiest voor Big Bux van Miramondo

Izore Leeuwarden kiest voor Big Bux van Miramondo

Izore, Centrum voor Infectieziekten, in Leeuwarden heeft een nieuwe look. Na een renovatie van jaren is naast een prachtig vernieuwd gebouw ook een mooi vormgegeven buitenterrein ontstaan. Interieurarchitect Betty Terpstra koos voor de aankleding van die buitenruimte onder andere voor producten van Miramondo, basismerk in het assortiment van Tjinco.
“De 125 medewerkers van Izore maken veel gebruik van het buitenmeubilair”, weet Betty Terpstra, die mede hierdoor koos voor meubilair dat een vaste plek heeft en niet verplaatsbaar is. “Zo blijft het strakke beeld bestaan. Rommelig gebruik wordt voorkomen.”

Terpstra koos voor stoere Hopper tafels met acht zitplaatsen van Extremis, aangevuld met rode Big Bux krukjes van Miramondo als eye catchers. “Die zijn ook te gebruiken als zitelementen. Bovendien zijn ze decoratief en transparant door het uitgelaserde bladmotief. Zo hebben we op verschillende plaatsen in de tuin prachtig vormgegeven ontmoetingsplekken gecreëerd. Plekken die uitnodigen om te gaan zitten en die ook nog een grote designwaarde hebben.”

Gebruikte producten

    Projectadvies?
    Bel of mail!

    Op de hoogte blijven van onze nieuwste producten en projecten?