Jongerenplek Leidsche Rijn ingericht met Loop banken
Jongerenplek Leidsche Rijn ingericht met Loop banken

Jongerenplek Leidsche Rijn ingericht met Loop banken

In het centrum van Leidsche Rijn is een tijdelijke ‘Teen Spot’ aangelegd. Een hangplek voor jongeren waar ze kunnen skaten, andere sporten kunnen beoefenen en ook kunnen chillen op de ronde Loop banken van de Deense firma out-sider.

Chillen op de ronde banken

De ronde banken van slagvast polyethyleen sluiten naadloos aan bij de coole ontmoetingsplek die de jongeren zelf hebben gecreëerd. De fris gekleurde oranje banken nodigen uit om elkaar te ontmoeten, te hangen en er is gratis wifi! De felle oranje kleur van de banken staat voor feestelijk, actief en geeft een mooie warme gloed. De banken zijn vast verankerd in de grond en vandalismebestendig. Het meubilair kan ook los geplaatst worden, dat heeft als voordeel dat ze makkelijk verplaatsbaar zijn.

Klik hier voor het volledige Loop familie assortiment.

Chillplek ingericht door jongeren

De tijdelijke ontmoetingsplek, Teen Spot, is door ontwerpbureau AM Landskab in nauw overleg met jongeren tot stand gekomen. Leerlingen van het Leidsche Rijn College, het Islamitisch centrum en basisschool De Boomgaard dachten mee over de invulling. AM Landskab heeft bewust verschillende, uitdagende doelgroepen tussen 12-18 jaar opgezocht en ideeën- en ontwerpworkshops met ze georganiseerd.

Gebruikte producten

Projectadvies?
Bel of mail!

Op de hoogte blijven van onze nieuwste producten en projecten?