Koninklijk paar schenkt zeven Tulpi-seats aan Toronto

Koninklijk paar schenkt zeven Tulpi-seats aan Toronto

Toronto ziet er na het staatsbezoek van koning Willem-Alexander en koningin Maxima aan Canada een stuk fleuriger uit. Het koninklijk echtpaar schonk de grootste stad van Canada zeven oranje Tulpi-seats. De onthulling vond op vrijdag 29 mei 2015 plaats.

De koning en koningin bezochten Canada om de rol van het land tijdens de bevrijding in de Tweede Wereldoorlog te herdenken. De Tulpi-seats, stoelen in de vorm van de oer-Hollandse Tulp, staan symbool voor de vriendschap en de geschiedenis tussen Canada en Nederland. De vrolijk ogende stoelen zijn geplaatst in de Centre Island veerhaven, waarvandaan de gebruiker een prachtig uitzicht heeft over de skyline van Toronto. John Tory, burgemeester van Toronto, zei in een verklaring trots te zijn op de mooie en creatieve aanvullingen voor de stad.

De Tulpi-seat won afgelopen jaar de prestigieuze Golden A’Design Award. Dankzij haar kleurrijke uitstraling is deze Dutch design stoel een echte eyecatcher. De Tulpi-seat draagt hiermee bij aan het verfraaien en vrolijker maken van de leefomgeving. Tjinco is de trotse, exclusieve dealer van Tulpi in Nederland. Naast de seat biedt Tjinco ook de Tulpi-bin aan. Bekijk hier het gehele assortiment.

Foto’s: Copyright 2015 Garth Gullekson

https://twitter.com/koninklijkhuis/status/604413061580111872

Gebruikte producten

Projectadvies?
Bel of mail!

Op de hoogte blijven van onze nieuwste producten en projecten?