Kop van de Noordstraat Terneuzen vernieuwd
Kop van de Noordstraat Terneuzen vernieuwd

Kop van de Noordstraat Terneuzen vernieuwd

In Terneuzen is de kop van de Noordstraat getransformeerd naar een toekomstbestendige binnenstadstraat. Beleving en levendigheid stonden centraal. De gemeente Terneuzen heeft dan ook veel geïnvesteerd in de uitstraling en de verblijfskwaliteit van deze openbare ruimte.

Uitgangspunt was veel ruimte en aandacht voor voetgangers en fietsers. Dit heeft geleid tot een aantrekkelijke wandelpromenade, groene zones en een royale fietsstrook. Langs dit fietspad hebben de Superlock fietsenrekken van onze Spaanse leverancier Durbanis een prominente plaats gekregen.

Superlock fietsbeugel robuust en veilig

Superlock is een origineel vormgegeven fietsenrek, geschikt voor gewone en elektrische fietsen. Deze fietsstandaard is vervaardigd uit UHPC-beton met een beschermende buitenlaag van gerecycled polyethyleen. Dit voorkomt krassen en lakschade aan de fiets en is bovendien vandalismebestendig. Een bijkomend voordeel is dat een fiets aan 3 verschillende punten op slot kan worden gezet. De Superlock is in diverse opvallende kleuren verkrijgbaar waardoor fietsers automatisch worden uitgenodigd hun fiets tegen de beugel te plaatsen.

Opdrachtgever: Gemeente Terneuzen
Projectuitvoering: EVS Infrabouw
Fotograaf: Maarten De Baets

Gebruikte producten

Projectadvies?
Bel of mail!

Op de hoogte blijven van onze nieuwste producten en projecten?