LocLock fietsbeugel, daar word je vrolijk van!
LocLock fietsbeugel, daar word je vrolijk van!

LocLock fietsbeugel, daar word je vrolijk van!

Het voorjaar is begonnen! De zon schijnt. Heerlijk om met de fiets naar school te gaan. Dat is gezond en het bevordert ook nog eens de verkeersveiligheid rondom schoolgebieden. Want hoe minder kinderen met de auto worden gebracht hoe beter. Het is dan wel belangrijk dat er bij de school voldoende parkeervoorzieningen zijn voor de fietsen. Zowel voor de ouders als de kinderen.

Veilig Verkeer Nederland heeft de 10 gouden regels voor een veilige schoolomgeving in het leven geroepen. Daarin staat onder andere dat de route naar school veilig moet zijn, dat er fietsenrekken voor ouders moeten zijn, en dat er voor de kinderen een goede fietsenstalling met voldoende rekken moet zijn.

Wij bieden hiervoor een oplossing met de vrolijke Loclock fietsbeugels. De fietsbeugels vallen op en hebben een kindvriendelijke uitstraling. Helemaal passend bij een veilige schoolomgeving. De kern van de Loclock is gemaakt van beton en is omhuld met kindvriendelijk kunststof (polyethyleen). LocLock is verkrijgbaar in 10 verschillende kleuren.

Gebruikte producten

Projectadvies?
Bel of mail!

Op de hoogte blijven van onze nieuwste producten en projecten?