Loop meubilair voor culturele hoofdstad Europa

Loop meubilair voor culturele hoofdstad Europa

Wat een prachtig resultaat van het project Kruidenkracht in de Hempersermeerpolder bij Leeuwarden! Een project in het kader van Leeuwarden-Friesland 2018 Culturele hoofdstad van Europa.

In opdracht van Wetterskip Fryslân werden op de kade van dit weidvogelgebied van Staatsbosbeheer verschillende bloemenmengsels geplant volgens ontwerp van kunstenares Claudy Jongstra (onlangs uitgeroepen tot kunstenares van het jaar 2019). De komende drie jaar zijn deze bloemenvelden te bezoeken en hebben zij een rol in het bevorderen van de discussie over het belang van biodiversiteit.

Wetterskip Fryslân zocht voor de toelichting naar bankjes en informatiepanelen die stevig op hun plaats blijven staan maar waarvoor in de dijk geen boor- of graafwerkzaamheden nodig zijn. In de ronde Loop banken en de Loop Cone elementen vonden zij de ideale oplossing omdat zij gevuld kunnen worden met water of zand waardoor ze niet zomaar verplaatst kunnen worden. De borden die studio Claudy Jongstra ook ontwierp zijn in de zitelementen geïntegreerd en geven de bezoekers alle informatie over de in de omgeving aanwezige planten, kruiden en bloemen.

Wij zijn erg trots dat ons rode Loop family buitenmeubilair schittert in dit prachtige typisch Hollandse landschap en wensen de bezoekers veel plezier met dit unieke project!

Gebruikte producten

Projectadvies?
Bel of mail!

Op de hoogte blijven van onze nieuwste producten en projecten?