Kom naar de Nationale Sport Vakbeurs

Kom naar de Nationale Sport Vakbeurs

Op woensdag 15 november staat Tjinco als exposant op de Nationale Sport Vakbeurs in Gorinchem. De beurs met 100% focus op binnen- en buitensportaccommodaties. Wij zijn aanwezig met het nieuwste eco-vriendelijke meubilair. Zitelementen, picknicktafels en een range duurzame afvalbakken die opvallen door fraaie vormen en kleuren.
Ben je benieuwd naar de laatste ontwikkelingen en heb je een hart voor jouw sportclub? Wij praten je graag bij op onze stand 189 A!
Klik hier voor gratis toegangsticket(s)

Maak kennis met de Eco serie banken en afvalbakken

De nieuwe Spaanse Eco serie van het merk Fabregas bestaat uit mooi vormgegeven banken en afvalbakken. Milieubewust meubilair voor de samenruimte gemaakt van zwerfplastic uit de oceaan of plastic stadsafval. Het gerecyclede meubilair is duurzaam, UV-bestendig en niet kapot te krijgen. De banken en afvalbakken zijn niet alleen functioneel maar hebben ook nog eens een vrolijke uitstraling. Ze zijn een aanwinst voor iedere sportaccommodatie.
Meer productinformatie

Uitgebreid assortiment picknicktafels van topkwaliteit

Bij een sportvereniging zorgt een picknicktafel voor een aantrekkelijke plek voor spelers en toeschouwers. Ze bieden een comfortabele plek om te ontspannen en te pauzeren tussen wedstrijden of trainingen. Tjinco levert een onderscheidende collectie duurzame picknicktafels in verschillende materiaalsoorten, afmetingen en kleuren.
Het feit dat onze picknicktafels weerbestendig en vandalismeproof zijn, maakt ze ideaal voor gebruik op locaties waar ze tegen een stootje moeten kunnen. Dit is immers een belangrijke overweging voor exploitanten en clubbestuurders die willen investeren in hoogwaardige, langdurige voorzieningen voor hun leden en bezoekers.
Meer info over picknicktafels

De veelzijdige Loop collectie

Het Deense out-sider levert kleurrijk, origineel en speels meubilair. Spelers en bezoekers worden als een magneet naar dit vrolijke meubilair toe getrokken. De zitelementen zijn multifunctioneel, flexibel, modulair en bijzonder kindvriendelijk. Dit sterke meubilair is gemaakt uit slagvast, krasvast en UV-bestendig kunststof dat jarenlang meegaat. Meer info over Loop

Zien we je op de Nationale Sport Vakbeurs?

Wil je kennismaken of bijpraten? Wij ontvangen je graag op onze stand 189 A. Voor meer informatie over de Nationale Sport Vakbeurs kan je terecht op: www.nationalesportvakbeurs.nl
Wil je meer informatie over onze projecten of meubilair? Tjinco denkt graag met je mee! Mail naar info@tjinco.nl of bel: 070 361 59 35.

Gebruikte producten

Projectadvies?
Bel of mail!

Op de hoogte blijven van onze nieuwste producten en projecten?