Nieuw meubilair voor ontvangstruimte basisschool SO Fier
Nieuw meubilair voor ontvangstruimte basisschool SO Fier

Nieuw meubilair voor ontvangstruimte basisschool SO Fier

De ruim 150 leerlingen van basisschool SO Fier in Utrecht zijn na de kerstvakantie gestart in een prachtig, energieneutraal schoolgebouw.
Tjinco leverde het zitmeubilair voor de ontvangstruimte en de hal van de school.

Eerste energieneutrale school in Utrecht midden in het groen

EVA Architecten realiseerde met SO Fier de eerste school in Utrecht die volledig energieneutraal is. De extra investering die hiervoor bij de bouw nodig was, verdient zichzelf in een aantal jaren terug door een zeer lage energierekening.

Het gebouw straalt rust en balans uit door de keus voor zachte kleuren en natuurlijke materialen. Het beetje kleur waar in het interieur voor gekozen is vindt men terug in de visuals aan de wanden met detailafbeeldingen van groen en takken. Hiermee wordt de groene omgeving waarin het gebouw gevestigd is op een speelse manier ook naar binnen gehaald.

Advies op locatie

Aan het einde van het bouwtraject werd Tjinco benaderd met de vraag mee te denken over de meest praktische en passende oplossing voor de inrichting van de ontvangsthal en de gemeenschappelijke ruimten van de school. Eén van onze medewerkers ging langs in Utrecht en kwam samen met de adjunct-directeur uit bij de kunststof meubels uit de Loop serie.

Kennis maken met onze klanten op locatie draagt bij aan een praktisch en passend advies voor de inrichting van (semi-) openbare binnen- en buitenruimten. Onze medewerkers kunnen ter plaatsen de mogelijkheden met u bespreken, stalen overleggen en indelingen inschatten.

Kunt u wel wat advies gebruiken bij de inrichting van een onderwijsinstelling? Bel of mail dan gerust! Wij komen graag vrijblijvend bij u langs!

Meubilair dat rust uitstraalt

So Fier biedt speciaal onderwijs aan basisschoolleerlingen die extra aandacht verdienen. Alle reden dus de inrichting rustig te houden in het drukke bestaan van de school.

De keus voor drie grijze Loop Arc banken, die samen een onderbroken cirkel vormen, sluit dan ook goed aan bij de serene omgeving van de ontvangsthal. Ook de natuurlijke antraciet grijze kleur van de speelse zitelementen passen perfect bij de zachte neutrale tinten die in de vloer en de wanden terugkomen.

Op zoek naar een plekje om even tot rust te komen? De Loop banken in de gezamenlijke ruimten geven leerlingen de kans zich terug te trekken, iets te lezen of een werkje te doen samen met medeleerlingen.

Flexibele banken voor verschillende activiteiten inzetbaar

Ons Loop meubilair kenmerkt zich door haar praktische toepasbaarheid bij verschillende activiteiten en evenementen. De banken kunnen gevuld worden met zand of kiezels waardoor ze enkel nog met behulp van een paar stevige armen te verplaatsen zijn. Ideaal dus als er wat ruimte gemaakt dient worden voor een bepaalde activiteit of evenement.

Loop meubilair nu ook verkrijgbaar in duurzame gerecycled kunststof

Sinds begin 2020 zijn de meubels uit de Loop serie ook verkrijgbaar in een gerecyclede variant. Een duurzame keus gemaakt van 100% gerecycled polyethyleen kunststof, waarvan 85% afkomstig is van intern afval en productieoverschot. Dit houdt in dat banken die kapot zijn of niet meer gebruikt worden hergebruikt voor nieuwe productie. De overige 15% komt uit zakken van polyethyleen die worden gemalen en omgesmolten.

Bekijk hier het volledige out-sider assortiment.

Gebruikte producten

Projectadvies?
Bel of mail!

Op de hoogte blijven van onze nieuwste producten en projecten?