Nieuwe banken voor Kamp Amersfoort
Nieuwe banken voor Kamp Amersfoort

Nieuwe banken voor Kamp Amersfoort

Het Nationaal Monument Kamp Amersfoort houdt de herinnering in stand van het leed dat gevangenen moesten doorstaan tijdens de Tweede Wereldoorlog. In het nieuwe ondergrondse museum wordt aan de hand van biografieën, foto’s en wisselende exposities het verhaal van het kamp verteld. Dit alles in samenhang met de monumenten en zichtbare sporen op het buitenterrein.

Vora buitenbank

Kamp Amersfoort als gedenk- en educatieplaats is een mooie samensmelting van de architectuur van het nieuwe gebouw en de natuurlijke ruimte eromheen. De Vora Banken van onze Spaanse leverancier Durbanis zijn een aanwinst voor de hoofdingang. En passen perfect bij de natuurlijke groene omgeving van het monument. De rugloze Vora bank is een tijdloos ontwerp met een klassieke en warme uitstraling. Een combinatie van een FSC-gecertificeerde houten zitting en een duurzaam onderstel van gewapend beton.

Deze twee prachtige buitenbanken zijn geschonken door de Rotaryclub Amersfoort-Stad. De inspiratiebron voor deze Vora Banken is Adviesbureau Haver Droeze uit Amersfoort.

Fotografie: Ronald Zijlstra

Gebruikte producten

Projectadvies?
Bel of mail!

Op de hoogte blijven van onze nieuwste producten en projecten?