Picknicktafels om buiten te werken en ontspannen voor gemeente Wijdemeren

Picknicktafels om buiten te werken en ontspannen voor gemeente Wijdemeren

Medewerkers van de gemeente Wijdemeren beleggen het werkoverleg (als het weer het toelaat) vanaf heden aan de nieuwe Picnic HPL picknicktafels van Miramondo. Want al schijnt de zon in ons land niet zo veel als we zouden willen, overleggen in de buitenlucht met collega’s werkt heel inspirerend!

Picknicken in het gras aan de vrolijke blauwe Picnic HPL tafels

De gemeente Wijdemeren (een fusie van de gemeenten Loosdrecht, ‘s-Graveland en Nederhorst den Berg) was op zoek naar meubilair voor op het grasveld bij het gemeentehuis waar personeel bij goed weer kan lunchen, ontspannen en werken in de openlucht. Het oog viel op onze opvallend gekleurde fel blauwe Picnic HPL picknicksets die prachtig contrasteren in het helder groene gras van de tuin.

Werken in de buitenlucht inspireert en draagt vaak letterlijk en figuurlijk bij aan een verfrissende blik op zaken en collega’s. Wij kunnen ons er dan ook van alles bij voorstellen dat het prima samenwerken is in de tuin van het gemeentehuis!

Picknicktafels voor ieder weertype

In ons assortiment worden vele varianten picknicktafels aangeboden die bestand zijn tegen ieder weertype. Het tafelblad en het zitvlak van zowel de Picnic HPL als de alternatieve varianten zoals de Plateau tafels en de Outline picknicktafels is gemaakt van het uiterst onderhoudsvriendelijk HPL (High pressure Laminate) Dit materiaal is eenvoudig schoon te maken, krasvast, slagvast, hufterproof en dus uitstekend geschikt voor plaatsing in de openbare binnen- en buitenruimte.

Picknicktafels in veel kleuren leverbaar

Onze HPL picknicktafels zijn in heel veel kleuren leverbaar. Op zoek naar een knalgele tafel voor het schoolplein? Een rode picknicktafel voor op het dakterras van jouw kantoor? Een antracietgrijze of mosgroene picknicktafel voor de binnentuin van een flat of woontoren? Het zou ons verbazen als de kleur die jij in gedachten hebt voor jouw project niet in onze collectie is terug te vinden is!

Zie hier onze volledige collectie picknicktafels voor binnen en buiten.

Wist u dat:

  • De meeste van onze picknicktafels ook in een rolstoelvriendelijke variant verkrijgbaar zijn?
  • Onze picknicktafels zwaar genoeg zijn om los te plaatsen maar desgewenst ook verankerd kunnen worden in of op de grond?
  • Onze picknicktafels jaren lang meegaan en bestand zijn tegen zowel extreem hoge als extreem lage temperaturen?

Gebruikte producten

Projectadvies?
Bel of mail!

Op de hoogte blijven van onze nieuwste producten en projecten?