Picknicktafels voor gerenoveerd Burgerweeshuis Amsterdam
Picknicktafels voor gerenoveerd Burgerweeshuis Amsterdam

Picknicktafels voor gerenoveerd Burgerweeshuis Amsterdam

Het voormalig Burgerweeshuis in Amsterdam is gerenoveerd en geschikt gemaakt als kantoorgebouw en expositieruimte.
Gebiedsontwikkelaar BPD heeft haar intrek genomen in dit prachtige rijksmonument van de hand van architect Aldo van Eyck.

Bezoekers en werknemers kunnen vanaf heden lunchen, uitrusten en bijpraten aan de Picnic HPL picknicktafels in de binnentuin van het pand.
BPD zal in het Burgerweeshuis tentoonstellingen gaan organiseren voor bezoekers verwijzend naar de geschiedenis van het gebouw en een link naar architectuur in het algemeen.

Licht groene picknicktafels sluiten aan op kenmerkend pand Aldo van Eyck

In het prachtige monumentale gebouw komen buitenruimte, architectuur en interieur perfect samen. De Picknicktafels in de kleur Pale Patrol (licht mosgroen) met hun thermisch verzinkte en donkergrijs gepoedercoate stalen onderstel sluiten perfect aan bij de industriƫle en betonnen elementen die zo kenmerkend zijn voor dit unieke pand.

Buitentafel in kindermaat en standaard hoogte verkrijgbaar

De Picnic HPL picknicktafels zijn in 2 verschillende hoogte verkrijgbaar. De lage variant is speciaal bedoelt voor kinderen en dus uiterst geschikt voor bijvoorbeeld speelplaatsen, kinderdagverblijven en wachtruimtes op de kinderafdeling van een ziekenhuis. De zit hoogte van deze variant is 39 cm en het tafelblad meet 62 cm hoogte. De standaard tafel, waarvoor in het Burgerweeshuis is gekozen heeft een zithoogte 45 cm en een tafelblad hoogte van 72 cm.

Rolstoelvriendelijke straatmeubilair in weerbestendig HPL

De Picnic HPL is in wel 19 verschillende kleuren verkrijgbaar variƫrend van felle kleuren zoals rood, blauw, geel en groen en wat lichtere tinten zoals grijs, mosgroen, lichtblauw en wit.

Sinds dit jaar kent de Picnic HPL ook een rolstoelvriendelijke variant. Ideaal voor bijvoorbeeld een zorgcentrum, ziekenhuis of andere omgevingen waar ook rolstoelers probleemloos aan kunnen schuiven aan tafel.

Kijk hier voor meer informatie over de Picnic HPL picknicktafels.

Gebruikte producten

Projectadvies?
Bel of mail!

Op de hoogte blijven van onze nieuwste producten en projecten?