Picknicktafels voor gezond werken en ontspannen in de buitenlucht
Picknicktafels voor gezond werken en ontspannen in de buitenlucht

Picknicktafels voor gezond werken en ontspannen in de buitenlucht

De corona pandemie maakt duidelijk dat buiten recreëren, werken en ontspannen het risico op verspreiding van ziektes doet afnemen. Wij zien dan ook steeds vaker dat bedrijven op zoek gaan naar plekken in de buitenlucht waar op een veilige manier gewerkt, vergaderd en geluncht kan worden.
Een goed voorbeeld van hoe een prettige buitenwerkplek te realiseren is, is het nieuwe buitenterras van Wex Holland, een expeditie kantoor in Schoonhoven dat is ingericht met de Picnic HPL picknicktafels van Tjinco.

Visualisaties voor een goede indruk

Om de klant een beter beeld te geven hoe de indeling van de picknicktafels er op het terras in de praktijk uit zou komen te zien maakte Tjinco een visualisatie. Kleuren en opstellingen werden op schaal ingetekend, wat er voor zorgde dat de klant met een gerust hart een weloverwogen keuze kon maken. Simone Manders, financieel directeur Wex Holland: “de visualisatie hielp enorm om een goede keuze te maken in kleur en aantallen. De plaatsing door Tjinco is heel secuur verlopen. De producten zijn van ijzersterk materiaal gemaakt. We hebben er veel plezier van!”.

All weater buitenmeubilair voor kantoor en bedrijf

Onderhoudsvriendelijk, duurzaam en bestand tegen ieder weertype, dat zijn kenmerken waar ons meubilair voor de (semi) openbare ruimte aan moet voldoen. De keus voor drie Picnic HPL picknicktafels met een tafelblad en zitting van hogedruk laminaat was er dan ook één die door dit transportbedrijf heel bewust gemaakt werd. Voor het personeel is het prettig dat ze onder het afdak droog en uit de zon kunnen lunchen en werken. Daarbij is het een geruststellende gedachte dat mocht slagregen, hagel of sneeuw de tafels bedekken zij daar uiterst goed tegen bestand zijn. Kortom men koos voor een praktische, gebruiksvriendelijke, onderhoudsvrije picknicktafel waar de medewerkers nog vele jaren plezier van zullen hebben!

Gebruikte producten

Projectadvies?
Bel of mail!

Op de hoogte blijven van onze nieuwste producten en projecten?