Onderhoudsvriendelijke picknicktafels voor Nyenrode Business Universiteit
Onderhoudsvriendelijke picknicktafels voor Nyenrode Business Universiteit

Onderhoudsvriendelijke picknicktafels voor Nyenrode Business Universiteit

Dankzij de nieuwe onderhoudsvriendelijke Plateau picknicktafels kunnen de studenten en medewerkers van Nyenrode Business Universiteit extra genieten van het lekkere lenteweer. Het buitenterras van het restaurant van Nyenrode Business Universiteit, de Mensa, is namelijk vernieuwd. Voor het terras was de universiteit op zoek naar nieuwe picknicktafels met een eigentijdse uitstraling, die ook nog eens onderhoudsvriendelijk zijn. Tjinco leverde vier Plateau picknicktafels. De universiteit kon kiezen uit zes verschillende kleuren. Uiteindelijk is de keuze gemaakt voor de kleur olijfgroen. Deze kleur past namelijk het beste bij de mooie bosrijke omgeving waarin de universiteit is gelegen.

Het nieuwe terras is een fijne plek om te lunchen, te dineren of om elkaar te ontmoeten. Aan de fraaie picknicktafels kunnen maar liefst 12 personen zitten. Op deze manier wordt studeren erg gezellig!

De Plateau picknicktafel is excentriek, praktisch en duurzaam ineen. De grafische, minimalistische uitstraling past binnen de ruime traditie van het Scandinavische design. Het tafelblad en het zitvlak van de bank zijn gemaakt van het vochtafstotende materiaal HPL. Het onderstel is gemaakt van thermisch verzinkt staal. Beide materialen vergen weinig onderhoud en hebben een lange levensduur. Plateau kan vrij worden geplaatst of met bouten worden vastgezet aan het oppervlak.

Bij het ontwerp van Plateau is rekening gehouden met rolstoelgebruikers. Naast het reguliere ontwerp met een aaneengesloten zitbank, is er ook een variant leverbaar waarbij er een stuk bank is weggelaten. Hierdoor kan een rolstoelgebruiker gemakkelijk bij het gezelschap aansluiten!

U kunt kiezen voor een onderstel in de originele, stalen uitvoering, óf een gepoedercoate variant. Plateau is leverbaar in 6 standaardkleuren.

Gebruikte producten

Projectadvies?
Bel of mail!

Op de hoogte blijven van onze nieuwste producten en projecten?