Rolstoelvriendelijke picknicktafels voor een toegankelijke openbare ruimte

Rolstoelvriendelijke picknicktafels voor een toegankelijke openbare ruimte

Gelukkig wordt op steeds meer plekken in de (semi-) openbare ruimte rekening gehouden met rolstoelers. Er even op uit en buiten recreëren wordt zo steeds makkelijker voor minder mobiele liefhebbers van het buitenleven.

Plaats voor twee rolstoelen aan het hoofd van de picknicktafel

De Picnic HPL picknicktafel en Plateau-I picknicktafel bieden beide plaats aan twee rolstoelgebruikers per tafel. Op de kopse kant is een uitsparing gemaakt waaraan de rolstoelers eenvoudig kunnen aanschuiven.

De poten van de tafels zijn zodanig geplaatst dat er ruimte genoeg over is om op een comfortabele manier te kunnen recreëren in de buitenlucht in een rolstoel.
Wandelaars en rolstoelgebruikers zullen elkaar ontmoeten, samen drinken, eten en kletsen aan deze rolstoelvriendelijke tafels.

Duurzaam, weerbestendig en hufterproof meubilair voor de openbare ruimte

Het tafelblad en de zitting van deze tafels is gemaakt van krasbestendig en onderhoudsvriendelijk HPL (High Pressure Laminate) Het onderstel is van gemaakt van gegalvaniseerd en gepoedercoat staal uitgevoerd in een stijlvol antraciet grijze kleur.
De HPL delen zijn verkrijgbaar in 19 verschillende kleuren. Zowel in de fellere kleuren zoals mint groen, rood, oranje en blauw als in de meer natuurlijke tinten zoals zwart, grijs, beige en bruin is de tafel een stijlvolle aanvulling op iedere (semi-) openbare binnen of buitenruimte. Onze rolstoelvriendelijke picknicktafels zijn krasvast, slagvast, weerbestendig en hufterproof. Kortom een ideale tafel voor buiten of binnen die jarenlang mee zal gaan!

De meest sociale tafel voor de (semi-) openbare ontmoetingsruimten van een zorgcentrum of ziekenhuis

Bent u opzoek naar een picknicktafel voor de kantine, de binnentuin, de entree, de ontvangsthal, de overlegkamer of andere centrale binnen- of buitenruimten in bijvoorbeeld een ziekenhuis of zorgcentrum? Onze rolstoelvriendelijke tafels bieden plaats aan 6 tot 8 personen en zijn de meest sociale oplossing voor het binnen en buiten recreëren in zorgcentra en ziekenhuizen.

Gebruikte producten

Projectadvies?
Bel of mail!

Op de hoogte blijven van onze nieuwste producten en projecten?