Schoolplein OBS Joost van den Vondel krijgt kleur met nieuwe picknicktafels
Schoolplein OBS Joost van den Vondel krijgt kleur met nieuwe picknicktafels

Schoolplein OBS Joost van den Vondel krijgt kleur met nieuwe picknicktafels

De kinderen van de openbare basisschool Joost van Vondel uit Amersfoort lunchen, kletsen, werken en spelen sinds kort aan een bonte combinatie van vrolijk gekleurde Picnic HPL picknicktafels van Tjinco.

Picknicktafels als ideale plek om elkaar te ontmoeten

Net als veel schoolpleinen bestaat de speelplaats van deze school voor een groot deel uit tegels en beton. Praktisch maar niet altijd even sfeervol. Op zoek naar een fijne plek om bij elkaar te komen en contact te maken koos de Joost van den Vondel voor picknicktafels in verschillende opvallende kleuren die het plein direct een stuk vrolijker en gezelliger maken.

Straatmeubilair dat voldoet aan hoge kwaliteitseisen

Meubilair voor de semi-openbare ruimte zoals een schoolplein moet aan hoge eisen voldoen. Het moet sterk, veilig, duurzaam, en weerbestendig zijn. Laat de Picnic HPL picknicktafel, die absoluut niet om kan vallen, nou exact aan deze verwachtingen beantwoorden!
Met recht kan onze Picnic HPL tafel de bestseller binnen ons assortiment picknicktafels worden genoemd. Niet alleen veel scholen maar ookuniversiteiten, recreatieparken, campings, horeca gelegenheden en gemeentes maken inmiddels goed gebruik van deze oersterke tafels met geïntegreerde banken.

Buitentafel verkrijgbaar in 19 verschillende kleuren

Niet alleen de vorm en het feit dat de Picnic HPL (High pressure laminate) zo sterk en onderhoudsvriendelijk is maakt het een geliefde keuze. Ook het feit dat deze moderne picknicktafel in wel 19 verschillende opvallende en meer naturel-tinten verkrijgbaar is spreekt ontwerpers, architecten en inrichters van de openbare ruimte aan.

Kijk hier naar onze collectie picknicktafels.

Gebruikte producten

Projectadvies?
Bel of mail!

Op de hoogte blijven van onze nieuwste producten en projecten?