Scoop plantenbakken voor winkelcentrum de Oranjerie in Apeldoorn
Scoop plantenbakken voor winkelcentrum de Oranjerie in Apeldoorn

Scoop plantenbakken voor winkelcentrum de Oranjerie in Apeldoorn

Midden in het hart van Apeldoorn vind je het stijlvolle winkelcentrum Oranjerie. Het overdekte shoppingcentrum werd onlangs door Barton developments volledig gerenoveerd en het resultaat mag er zijn! Een stijlvol winkelcentrum van internationale allure waar onze Scoop plantenbakken een prominente plek invullen bij de entree en door de gangen van het gebouw. In de strakke architectuur van het pand vormen de ronde vormen van de rode en antraciet grijzen plantenbakken een opvallend contrast.

De Scoop plantenbak geeft aan elk project een kleurtje

De Scoop plantenbakken zijn in wel 20 verschillende kleuren verkrijgbaar en onder andere om die reden op ieder project inzetbaar. In projecten met veel kleur zou als contrast gekozen kunnen worden voor natureltinten zoals zand, grijs, wit, zwart of bordeauxrood. Daar waar de omgeving juist wat strakker is kan, net zoals in de Oranjerie, gekozen worden voor de gele, groene, rode, oranje of blauwe Scoops.

Praktisch, onbreekbaar, weerbestendig en recyclebaar kunststof

Een plantenbak die zowel buiten als binnen te gebruiken is en de uitdagingen van de openbare ruimte kan doorstaat moet voldoen aan een aantal kwaliteitscriteria. De Scoop plantenbakken zijn robuust en gemaakt van dikwandig, onbreekbaar en ondoorzichtig kunststof (polyethyleen). Ze zijn bestand tegen iedere klimaat van -30 tot +50 graden en flexibel in het gebruik. Scoops zijn eenvoudig en snel te installeren. Ze kunnen worden gevuld met zand voor extra stevigheid of vast verankerd worden in de grond. Met een gewicht van zo’n 100 kg per bak, inclusief aarde en plant) heeft de Oranjerie er voor gekozen de bakken los te plaatsen in het winkelcentrum.

Bomen, planten of bloemen: alles past in de Scoop plantenbak

De Scoop plantenbakken kunnen zowel gevuld worden met bloemen, planten of kleine bomen. Voor het winkelcentrum in Apeldoorn hebben onze collega’s van de firma Mekelenkamp- De Plantenman de groenvoorziening voor hun rekening genomen. Zij kozen voor de eenvoudig te onderhouden en snelgroeiende Philondendron Pertusem (gatenplant) en de Paradijsvogelplant (Strelitzia Nicolai)

Kijk hier naar ons uitgebreide assortiment aan bloemen en plantenbakken voor de (semi) openbare binnen- en buitenruimte.


Gebruikte producten

Projectadvies?
Bel of mail!

Op de hoogte blijven van onze nieuwste producten en projecten?