Scoop plantenbakken voor winkelcentrum Koningshoek in Maassluis
Scoop plantenbakken voor winkelcentrum Koningshoek in Maassluis

Scoop plantenbakken voor winkelcentrum Koningshoek in Maassluis

De bezoekers aan winkelcentrum Koningshoek in Maassluis worden welkom geheten door de vrolijk gekleurde plantenbakken Scoop van de firma Manga Street.

Vrolijk gekleurde haag aan bloembakken voor de entree van winkelcentrum

De opdracht bij winkelcentrum Koningshoek was de entree een opvallende, vrolijke uitstraling te geven die het bezoekend publiek als het ware uitnodigt naar binnen te komen om een kijkje te nemen in de veelzijdige shoppingmall. In Maassluis koos men uit de 19 beschikbare kleuren voor de frisse kleur mintgroen.
De plantenbakken zijn niet alleen dè manier wat kleur te geven aan de entree maar kunnen tevens ingezet worden als afzetting om te voorkomen dat auto’s op de bewuste plek gaan parkeren. Vooral rondom scholen is deze toepassing van de Scoop bloembak een veel gekozen oplossing.

Kunststof bloembakken die het hele jaar door buiten kunnen staan

De Scoop plantenbakken zijn gemaakt van UV bestendig polyetheen en zowel geschikt voor buiten als binnen gebruik. De plantenbakken zijn kras- en slagvast en tegen ieder weersomstandigheid opgewassen. Ze kunnen dus het gehele jaar buiten blijven staan en behouden daarbij gewoon hun kleur. Naast de aarde waar de bomen of planten instaan kan de Scoop plantenbak gevuld worden met zand, kiezels of water om het verzwaren. Op die manier kan de bak niet meer verschoven worden en vormt hij een stevige afzetting voor de ingang van het winkelcentrum.

Kerstboom, lentebloesem of tropische planten: Een plantenbak voor ieder seizoen

Rondom de kerstdagen een kerstboom en in de lente een bak vol tulpen of andere bollen? De keus voor het groen in de Scoop plantenbak geeft meteen aan welke tijd van het jaar of feestdag het is. Wat dacht u van een mooie bloesem in de lente of een bak vol hortensias in de zomer? Of een mooie verzameling gras en heiplanten in de herfst? De ronde Scoop bloembakken bieden de mogelijkheid elke dag van het jaar een eigen kleur, geur en uitstraling te geven!


Klik hier voor het overige assortiment van Manga Street of bekijk ons assortiment plantenbakken.

Gebruikte producten

Projectadvies?
Bel of mail!

Op de hoogte blijven van onze nieuwste producten en projecten?