Lonc Seaser stoelen voor dakterras Universiteitscampus Twente

Lonc Seaser stoelen voor dakterras Universiteitscampus Twente

Studenten van de Universiteit Twente, die wonen op het campusterrein, kunnen vanaf nu na het studeren uitrusten, relaxen en ontspannen op de Seaser stoelen van LONC.

Camelot Europe transformeerde De Hogekamp; een voormalig faculteitsgebouw naar de Camelot Campus 053. Op het gemeenschappelijk dakterras va de campus zijn gezellige zitjes gecreëerd met een combinatie van zwarte en mint groene stoelen. Een heerlijke plek om even bij te komen na een college of een lange dag in de schoolbanken!

Prijswinnende lounge stoelen voor interieur, exterieur en evenementen

Rogier Waaijer van het LONC design team won met het ontwerp van de Seaser een mooie prijs! De stoel werd in 2012 bekroont met de Red Dot Design Award, een prestigieuze internationale ontwerp onderscheiding. Deze erkenning heeft Lonc geen windeieren gelegd want sindsdien zijn de loungestoelen in vele toonaangevende nationale en internationale projecten terug te vinden.

Lonc is een Nederlands bedrijf wat net als Tjinco gevestigd is in Den Haag. Een gedreven en creatief team van ontwerpers met grote ambities om producten te ontwerpen die anders, authentiek, organisch, tijdloos en herkenbaar zijn. De stoel Seaser en de bijpassende Teaser tafel sluiten perfect aan op deze kenmerken. De ronde, gladde vormen van deze typische stoel zijn zeer herkenbaar!

Klassiek of modern de Seaser heeft meerdere gezichten

Of het nou een rustige omgeving zoals een dakterras, binnentuin of wachtruimte betreft of een drukkere plek zoals een kantine, kantoor-entree of evenement, de stoelen passen zich naadloos aan hun omgeving aan. Als contrast in een klassieke omgeving of aanvulling op een modern ontwerp: de Seaser past in iedere stijl en kan zowel buiten als binnen gebruikt worden.

De Seaser weegt 11 kg, maar kan je verzwaren door de holle ruimte onderaan te vullen met zand en af te sluiten met een metalen deksel. Zo kan je de lounge stoel verzwaren tot 30 kg zodat hij op de meest winderige plaatsen kan blijven staan.

Ecologisch zitcomfort

Het recyclebare polyethyleen waar de Seaser zitelementen van gemaakt zijn is slagvast, krasvast en weerbestendig. Of het nou vriest of heel warm is deze stoelen kunnen het hele jaar door buiten gebruikt worden. Wat deze kunststof bankjes nog aantrekkelijker maakt is haar onderhoudsvriendelijke karakter. Ze is eenvoudig schoon te maken met bijvoorbeeld een emmer met sop of een hogedrukspuit. De stoel is verder zo ontworpen dat wanneer het regent, het water langzaam via de achterzijde van de zitting wegloopt.

De stoel zit bijzonder goed en geeft dankzij haar vorm een open en ontspannen zithouding. De ergonomische vorm zorgt voor een goede steun in de rug.

Een vrolijke stoel in 10 verschillende kleuren leverbaar!

Op zoek naar een zitplek voor op kantoor, in een wachtkamer of de gemeenschappelijke ruimte van bijvoorbeeld een zorgtehuis, instelling, ziekenhuis, school, bedrijfsverzamelgebouw of flat? Een paar Seaser loungestoelen bij elkaar bieden al snel een gezellig en ontspannen plekje om collega’s, familie, vrienden of buren te ontmoeten. Omdat de stoelen in zowel vrolijke kleuren zoals rood, roze, blauw, geel en groen als rustigere tinten zoals wit, beige, grijs en zwart verkrijgbaar zijn kan in iedere ruimte een gewenste sfeer gecreëerd worden.

Gebruikte producten

    Projectadvies?
    Bel of mail!

    Op de hoogte blijven van onze nieuwste producten en projecten?