Stijlvolle banken en plantenbakken voor winkelcentrum Enschede Zuid
Stijlvolle banken en plantenbakken voor winkelcentrum Enschede Zuid

Stijlvolle banken en plantenbakken voor winkelcentrum Enschede Zuid

Deze zomer werden wij benaderd door het vastgoedbedrijf verantwoordelijk voor de renovatie van Winkelcentrum Enschede Zuid. De vraag was een ontwerp te maken voor de openbare pleinen en gangen van het vernieuwde winkelcentrum. Ons ontwerpteam ging aan de slag met de opdracht om warme en gezellige rustplekken te creƫren voor het winkelende publiek.

Luxe banken voor de openbare ruimte van beton in combinatie met hout

De stijlvolle Paxa bankjes van Nola in combinatie met de robuuste, stoere plantenbakken Frame en de bijpassende afvalbakken bleken het perfecte plaatje voor deze opdracht! Het uiteindelijke resultaat mag er wat ons betreft ook zeker zijn!
De Paxa banken zijn opgebouwd uit geolied eiken hout in combinatie in combinatie met zijsteunen gemaakt van gegoten beton.

De bloembakken frame en de afvalbakken Frame uit dezelfde serie zijn gemaakt van verzinkt en gepoedercoat staal en geleverd in de standaard kleur noir sable. Mooi aan deze frame serie is dat ze in iedere andere gewenste RAL kleur verkrijgbaar zijn en dus passen in elke stijl en omgeving.

Totaal oplossing voor de inrichting van winkelcentrum

Het project in Enschede werd een turn-key opdracht waarbij ons team van ontwerp tot oplevering inclusief montage, plaatsing en groenvoorziening betrokken was. Een samenwerking met een prachtig resultaat waar de bezoekers van het winkelcentrum nog vele jaren plezier van zullen hebben.

Gebruikte producten

Projectadvies?
Bel of mail!

Op de hoogte blijven van onze nieuwste producten en projecten?