Betonnen zitelementen Supercell voor Erasmus Universiteit
Betonnen zitelementen Supercell voor Erasmus Universiteit

Betonnen zitelementen Supercell voor Erasmus Universiteit

Aan het begin van het collegejaar opende het nieuwe onderwijsgebouw Polak Building van de Erasmus Universiteit Rotterdam zijn deuren. Architectenbureau Paul de Ruiter, verantwoordelijk voor het ontwerp van het exterieur en het interieur, koos ervoor het nieuwe gebouw onder andere in te richten met de betonnen zitelementen Supercell. Een mooi voorbeeld van een product dat oorspronkelijk bedacht is voor buitenplaatsing maar ook prima geschikt is voor binnen!

Organische zitelementen van beton met natuurlijke uitstraling

In het gebouw zijn maar liefst 15 zitelementen en 9 bloembakken geplaatst. Met de robuuste uitstraling en de organische vormen zorgen de elementen voor een natuurlijke uitstraling. De betonnen Supercells van fabrikant Durbanis passen binnen de ambitie van de Erasmus Universiteit om tot de meest duurzame campussen van Nederland te behoren. Bij de inrichting is uitsluitend gebruik gemaakt van natuurlijke en duurzame materialen. Met de rustgevende inrichting wordt studeren net even wat gemakkelijker!

Betonnen krukjes, poef en zitelementen ook voor binnen

De Supercell zitelementen zijn in diverse maten verkrijgbaar en doorgaans massief en dus heel zwaar. Door de zitkeien te vullen met schuim wordt het mogelijk ze ook binnen te plaatsen. Zo zijn ze nog altijd zwaar genoeg om niet verschoven te kunnen worden maar nooit te zwaar om op een etage geplaatst te kunnen worden.

Plaatsing en montage op locatie

Onze plaatsingsdienst is ervaren, nauwkeurig en werkt met de grootste zorg en zowel kleine als grote projecten. Kwaliteiten die wij hoog in het vaandel hebben staan, dat lijkt ons logisch. Van ontwerp tot oplevering kunnen worden wij graag betrokken in het proces om zo het mooiste meest gewenst resultaat te kunnen waarborgen. Bel vooral voor de mogelijkheden! Wij denken graag mee!

Gebruikte producten

Projectadvies?
Bel of mail!

Op de hoogte blijven van onze nieuwste producten en projecten?