Terras kantoor Zuidas ingericht met duurzame Rio zitelementen
Terras kantoor Zuidas ingericht met duurzame Rio zitelementen

Terras kantoor Zuidas ingericht met duurzame Rio zitelementen

Kantoorpanden aan de Zuidas van Amsterdam onderscheiden zich doorgaans door een bouwstijl met internationale allure. Dankzij de Rio zitelementen van Tjinco kan op het terras van een grote multinational in dit high-end kantoorgebied nu behalve stijlvol óók op een duurzame manier buiten gewerkt en vergaderd worden.

Buitenmeubilair van gerecycled kunststof met betonlook

Van de projectontwikkelaar kregen wij de opdracht meubilair voor te stellen met een stoere, betonlook voor op het terras bij de entree van het kantoor. Omdat er rekening gehouden moest worden met het gewicht op de ondergrond van het terras waren onze betonnen zitelementen, banken en krukken voor dit project geen optie. Het gekozen alternatief, de Rio Large en de Rio Small, zijn gemaakt van gerecycled polyethyleen en geven, dankzij de gebroken witte kleur, de indruk dat ze uit beton of steen zijn vervaardigd. De zitelementen lijken op zitkeien en zijn gevuld met zand. Dit geeft extra stevigheid en voorkomt dat ze verplaatst of meegenomen kunnen worden.

Rio familie: speelse meubelserie om eindeloos mee te combineren

De Rio familie is een serie meubels voor de (semi) openbare ruimte die zo divers is dat de hoeveelheid combinatiemogelijkheden oneindig lijkt. Het speelse karakter van deze collectie meubels voor binnen en buiten wordt versterkt door de verscheidenheid aan kleuropties en het feit dat ze geen scherpe randen hebben en heel kindvriendelijk zijn. Behalve op een terras van een kantoor, zoals hier in Amsterdam, zijn de Rio zitelementen dan ook perfect toe te passen bij projecten in het onderwijs, in de zorg en in winkelcentra.

Gebruikte producten

Projectadvies?
Bel of mail!

Op de hoogte blijven van onze nieuwste producten en projecten?