Uniek beweegplein voor het Segbroek College in Den Haag
Uniek beweegplein voor het Segbroek College in Den Haag

Uniek beweegplein voor het Segbroek College in Den Haag

Op het schoolplein van het Segbroek College in Den Haag is een uniek sportief project gerealiseerd. In samenspraak met de leerlingen is er gekozen voor drie sportzones met een zeer ruim en gevarieerd aanbod. Om het geheel af te maken zijn er op het schoolplein extra groene planten, struiken en hagen geplaatst in combinatie met een aantal bomen. De bomen zorgen niet alleen voor een aantrekkelijke uitstraling maar bieden ook schaduw.

Heerlijk chillen op comfortabele banken

En na sportieve inspanning komt ontspanning. Zo kunnen de leerlingen in de pauze en voor- en na de lessen lekker chillen in de zon of schaduw op de Hop Hop zitelementen van onze Oostenrijkse leverancier miramondo. De duurzame betonnen zitblokken waren reeds aanwezig op het schoolplein maar werden niet gebruikt. Door de blokken te verplaatsen en hierop de comfortabele Hop Hop bankjes te bevestigen worden de zitblokken nu wél gebruikt. Het toegepaste thermowood is duurzaam, zeer geschikt voor buiten en gaat jarenlang mee.

Lekker lunchen aan de Plateau picknicktafel

Even achter dat computerscherm vandaan en lekker genieten aan de Plateau picknicktafel van onze Deense leverancier out-sider. Het tafelblad en de zitting van deze fraaie tafel is vervaardigd uit hogedruklaminaat (HPL) en het frame is gemaakt van thermisch verzinkt staal. Het Segbroek College heeft gekozen voor de kleur olijfgroen, passend bij het groene schoolplein. De Plateau-O picknicktafel is onderhoudsvrij en biedt plaats aan 10 tot 12 personen. Deze ruime design tafel, omringd door een bank, verbindt leerlingen op een positieve manier en draagt bij aan saamhorigheid.

Dit sportieve schoolplein is mede gerealiseerd door Antoin Hoovers van The Funground. Zijn passie voor sport en zijn maatschappelijke ambitie om jongeren meer te laten bewegen komen samen in de realisatie van deze unieke sportplek. Want ná schooltijd en in de vakanties is het nieuwe beweegplein ook toegankelijk voor buurtbewoners.

Gebruikte producten

Projectadvies?
Bel of mail!

Op de hoogte blijven van onze nieuwste producten en projecten?