Willem de Zwijgerschool kiest voor multifunctioneel straatmeubilair!
Willem de Zwijgerschool kiest voor multifunctioneel straatmeubilair!

Willem de Zwijgerschool kiest voor multifunctioneel straatmeubilair!

De leerlingen van de Willem de Zwijgerschool in Scheveningen stonden ongetwijfeld verbaasd staan kijken toen ze na de zomervakantie voor het eerst het schoolplein weer op liepen. Deze is in de zomervakantie namelijk heringericht met multifunctioneel meubilair uit de Loop familie van out-sider.

Loop buitenmeubilair als afscheiding voor bomen in plantsoen

De school wilde een afscheiding creëren tussen het schoolplein en het plantsoen. Ook werd de wens uitgesproken voor een natuurlijke uitstraling. Een combinatie van 17 Line banken en 2 Corner banken uit de LOOP-familie in de kleur Sandstone bleek een perfecte oplossing voor de school. Naast afscheiding zijn de robuuste, kunststoffen elementen natuurlijk leuke banken om op te zitten. Multifunctioneel dus!

Banken van recyclebaar polyethyleen

De banken zijn gemaakt van het duurzame materiaal polyethyleen. De boombanken zijn verkrijgbaar in recyclebaar kunststof en in een 100 % gerecyclede variant. Polyethyleen dat gerecycled is wordt antracietgrijs van kleur. Niet alleen een bijzonder milieuvriendelijke keuze dus maar ook nog eens bijzonder stijlvol qua uitstraling.

Groot voordeel ten opzichte van een betonnen exemplaar boombank met geïntegreerde bank, is dat deze zitplek een stuk minder hard – en dus kindvriendelijker is. De elementen zijn verzwaard met water en verankerd aan de grond ter versteviging.

Gebruikte producten

Projectadvies?
Bel of mail!

Op de hoogte blijven van onze nieuwste producten en projecten?