Metamorfose voor winkelcentrum De Struytse Hoeck
Metamorfose voor winkelcentrum De Struytse Hoeck

Metamorfose voor winkelcentrum De Struytse Hoeck

Het winkelcentrum De Struytse Hoeck dat dateert uit de jaren ‘80 heeft een grondige facelift ondergaan. De winkeliersvereniging, de eigenaren en de gemeente wilden het goedbezochte winkelcentrum weer aantrekkelijk maken voor het winkelend publiek. Door onder andere te investeren in meer sfeer in de buitenruimte, mooie bestrating, opvallende objecten en meer groen.

Betonnen design zitelementen

Met de plaatsing van de Supercell Zitelementen leverde wij een belangrijke bijdrage aan de uitstraling van het centrale ontmoetingsplein. De nieuwe trappartij overbrugt niet alleen het hoogteverschil, maar is ook tribune en informele zitplek. De betonnen zitelementen, in de volksmond genoemd ‘zitmossels’ passen qua vorm en kleur bij de sfeer en gezelligheid van het plein. En bieden zitcomfort aan de bezoekers en speelplezier aan de jeugd.

Het fraaie meubilair is afkomstig van onze Spaanse leverancier Durbanis. De Supercell zitelementen zijn gemaakt van gezuurd architectonisch beton. En de veilig afgeronde hoeken zorgen ervoor dat men zich niet kan bezeren aan scherpen randen. Daarbij is dit robuuste meubilair vandalismebestendig en voorzien van een anti-graffiti beschermlaag.

Prachtig dat wij een bijdragen hebben mogen leveren aan de herinrichting van het winkelcentrum. De Struytse Hoeck is klaar voor de toekomst! Onze dank gaat uit naar Aannemersbedrijf Lindeloof en advies- en ontwerpbureau KuiperCompagnons voor de opdracht.

Gebruikte producten

Projectadvies?
Bel of mail!

Op de hoogte blijven van onze nieuwste producten en projecten?