Zaltbommel plaatst Parco straatmeubilair in nieuwbouwwijk
Zaltbommel plaatst Parco straatmeubilair in nieuwbouwwijk

Zaltbommel plaatst Parco straatmeubilair in nieuwbouwwijk

De eerste twee fasen van nieuwbouwproject Binnenvergt in Zaltbommel zijn opgeleverd. Opvallend gedeelte in de nieuwbouwwijk is het ‘Waterplein’, een speelplek die gevestigd is op de plaats waar voorheen een school stond. De gemeente heeft ervoor gekozen om het Waterplein aan te kleden met de tafel, draaibare stoelen en banken van Parco. Tjinco heeft dit project gerealiseerd in samenwerking met Boer speelprojecten.

Met de fraaie, kleurrijke meubels uit de Parco serie van Nola creëer je met gemak een comfortabele en stijlvolle plek om te chillen en te socializen. Binnen of buiten, permanente- of tijdelijke plaatsing: alles is mogelijk! Ook op het Waterplein in Zaltbommel staat Parco ontzettend fraai!

Draaibare houten Parco stoelen als ontspanningsplek in de openbare ruimte

De Parco serie straatmeubilair van de Zweedse fabrikant Nola biedt een eindeloze hoeveelheid oplossingen voor het inrichten van de openbare publieke ruimte. Tafels stoelen, banken, krukken en bijzettafels vormen de basis van een meubelserie van de hoogste kwaliteit buitenemeubilair waar mensen elkaar kunnen ontmoeten in de buitenlucht. De houten oranje Parco stoelen die zijn geplaatst in Zaltbommel hebben een draaifunctie wat de instap vereenvoudigd en het publiek de mogelijkheid biedt op een flexibele manier in gesprek te gaan met mensen rondom de tafel.

Klassiek straatmeubilair met een modern tintje

De Parco lijn is een meubelserie uitermate geschikt voor, de naam zegt het al, parken. Maar ook pleinen, boulevards en andere openbare buitenruimtes waar mensen samenkomen om te ontspannen en elkaar te ontmoeten vormen een praktische locatie voor deze uitgebreide serie buitenmeubels. De serie kenmerkt zich, mede dankzij het hout van de zitting, de rugleuning en het tafelblad, door een klassieke uitstraling met een modern tintje. Het stalen onderstel vormt de solide basis en kan net als het houtwerk in iedere gewenste RAL kleur worden geleverd.

Samenkomen en genieten van de zon op parkbanken en stoelen van hoge kwaliteit

Even uitrusten op een parkbank en genieten van rust en uitzicht, die behoefte heeft ieder mens. Gemeentes doen er alles aan plekken te creëren in de openbare ruimte waar in een wijk of buurt ontspannen kan worden alleen of samen met anderen. Een tafel met stoelen nodigt uit samen een broodje te eten, een spelletje te spelen of bij te kletsen met vrienden, familie of voorbijgangers.

Kijk hier voor meer informatie over de andere Parco producten.

Gebruikte producten

Projectadvies?
Bel of mail!

Op de hoogte blijven van onze nieuwste producten en projecten?