out-sider

Het Deense out-sider levert kleurrijk, origineel en speels buitenmeubilair met een herkenbare Scandinavische uitstraling. Het betreft multifunctioneel, flexibel, modulair en bijzonder kindvriendelijk meubilair voor (semi)openbare ruimtes, zoals: winkelcentra, scholen, zorgcentra en kantoren.

De duurzame Loop familie

Een herkenbare collectie van out-sider is de Loop-familie. Dit zijn onderling koppelbare zitelementen, banken en krukjes. Kenmerkend voor de Loop-producten zijn de opvallende kleuren en veilige, afgeronde vormen. Ze doen het goed op schoolpleinen en kinderspeelplaatsen.

Dit robuuste straatmeubilair is gemaakt uit slagvast, krasvast en UV bestendig kunststof dat jarenlang meegaat. Sinds de komst van de Loop recycle - de 100% gerecyclede variant van de Loop familie - laat out-sider zien dat spelen, ontmoeten en ontspannen in de openbare ruimte ook op een bewuste en duurzame manier kan. De producten zijn allemaal gecertificeerd volgens het officiële EU Ecolabel. Dit betekent dat de meubellijn is gemaakt met veel aandacht voor de natuur en het klimaat.

Laat je inspireren door de wereld van out-sider en bekijk hier hun missie en het volledige productaanbod.

Visualiseer eenvoudig jouw ideeën in het online tekenprogramma ViZU van out-sider

Start jouw project met ViZU

Ontvang de brochure van: out-sider

Rock Zitelement

Rock Zitelement
out-sider

Amager Stoel

Amager Stoel
out-sider