Plateau serie uitgebreid met banken en zitelementen voor buiten en binnen

Plateau serie uitgebreid met banken en zitelementen voor buiten en binnen

De populaire Plateau picknicktafel serie van de Deense fabrikant out-sider is uitgebreid met nieuwe banken en zitelementen voor de (semi) openbare ruimte. De Plateau bank is verkrijgbaar met of zonder rugleuning en het Plateau zitelement is speciaal ontworpen om te bevestigen op een bestaande rand, trap of border.

Moderne picknicktafels met een originele, stoere, Scandinavische uitstraling

Toen in 2016 de innovatieve Plateau picknicktafels gelanceerd werden door de Deense firma out-sider werd snel duidelijk dat een nieuwe manier van kijken naar meubilair voor de openbare ruimte was geboren.

Daar waar traditionele bankjes met klassieke vormen het straatbeeld tekende ontstond met de komst van de Plateau serie een originele trend in meubilair voor de (semi) openbare ruimte. Jong, modern, duurzaam, gebruiksvriendelijk en met een stoere Scandinavische uitstraling, kortom Plateau zorgt voor een ware make-over in de wereld van het straatmeubilair.

.

Meubilair voor het schoolplein, op kantoor en de openbare ruimte dat uitnodigt contact te maken met elkaar

Sinds de lancering hebben we een enorme vraag naar de ronde Plateau picknickbanken gezien. Het was duidelijk dat de markt nieuwe inspiratie nodig had en dat werd met het ontwerp van dit buitenmeubilair bereikt. Een aanvulling op de populaire picknicktafels, die in 3 varianten verkrijgbaar zijn, lag dan ook voor de hand.

De ontwerpers van de Plateau serie van Holscher Design, hadden het idee om meubilair te ontwikkelen dat sociale interactie stimuleert. Dankzij de vorm worden kleine groepen aan de tafels, banken en zitelementen uitgenodigd contact met elkaar te maken. Samenwerken, lunchen, plezier maken of ontspannen wordt aan dit robuuste buitenmeubilair extra makkelijk gemaakt.

Straatmeubilair voor een diverse samenleving om aan te recreëren in de stedelijke ruimte

Het Plateau assortiment banken is ontworpen voor iedereen die de stedelijke ruimte gebruikt. U kunt bijvoorbeeld een kinderwagen direct naast u aan de bank plaatsen en rolstoelgebruikers kunnen aan de Plateau I met iedereen aan tafel zitten. De Plateau L maakt het voor zowel kinderen als oudere gemakkelijk om op aan te schuiven. Haar instap is zodanig ontworpen dat de tafel gemakkelijk toegang biedt aan jeugd en senioren.

Met de Plateau serie willen wij uitstralen dat ons meubilair ruimte biedt voor iedereen en diversiteit in de samenleving ondersteunt. Meer informele interactie tussen mensen in een stedelijke omgeving is waar wij naar streven.

HPL als sterkste en meest onderhoudsvriendelijke keus voor straatmeubilair

Het meubilair uit de Plateau serie is geproduceerd uit een duurzaam materiaal dat bekend staat als HPL (High Pressure Laminate / hogedruklaminaat), dat in zijn basisvorm 50 vellen gecomprimeerd gerecycled papier is. Omdat het materiaal oorspronkelijk werd ontwikkeld voor het bouwen van gevels, is het verbazingwekkend slijtvast en ontworpen om 365 dagen per jaar alle weersomstandigheden te weerstaan. De ​verwachte levensduur van dit HPL is 30+ jaar.

Het gegeven dat dit materiaal geen onderhoud vereist maakt HPL de meest sterke keuze voor meubilair voor de openbare ruimte.

Een rugleuning of bijzettafeltje toevoegen? Plateau biedt ruimte aan uitbereiding naar eigen ontwerp

Ontwerpers en architecten opgelet! De meubels uit de Plateau serie kunnen uitgebreid worden door een rugleuning en/of bijzettafeltje toe te voegen. Met een rugleuning geef je de bank en de picknicktafel net dat kleine beetje extra comfort en krijgen de zitelementen een extra speelse uitstraling met een functionele twist.

Gebruikte producten

Projectadvies?
Bel of mail!

Op de hoogte blijven van onze nieuwste producten en projecten?